• Nézet:
 • Oldalsáv
 • Rendezés:
 • DALI master interfész modul


  Az X20CS1013 DALI master interfész modul DALI kommunikáció alapú világításvezérlésre használható. A Digital Addressable Lighting Interface elsősorban az épületautomatizálás terén, világításvezérlésre alkalmazható. A modul támogatja a különálló lámpák, illetve világítási csoportok vezérlését is.


 • Diagnosztikai eszközök programozás során


  Programfejlesztés során az Automation Studio programban számos diagnosztikai eszköz segíti a munkát. Az eszközök egy része a fejlesztő környezetből futtatható, van ami a közvetlenül a PLC-n kerül végrehajtásra, így a jelek valós állapotukban kerülnek eltárolásra kommunikációs késleltetés nélkül. Kiemelkedő diagnosztikai funkció a böngészőből futtatható System Diagnosztic Manager (SDM), mely a fejlesztő környezet nélkül használható, a berendezés egész élettartama során, csupán egy böngészőprogramra van szükség, illetve TCP/IP kapcsolatba a PC és a PLC között.


 • M-Bus (Meter Bus) master – mérőeszközökhöz


  Az M-Bus (Meter Bus) master modul használható az M-Bus protkollt támogató merőműszerekkel való kommunikációhoz. Mint például teljesítmény vagy hőmennyiség mérő, elektromos fogyasztásmérő. Az 1 modul (12,5mm) széles modul az X20 rendszerbe bárhova beilleszthető, összesen 64 M-Bus eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé. Az X20CS1012 modul nem csupán B&R CPU-val használható, de buszmodul mögé illesztve egyéb rendszerekhez is kapcsolható mint pl. Profibus, Profinet, CANopen, DeviceNet, OPC UA kommunikációt használó eszközök.


 • Power Panel C30


  A Power Panel C30 kijelzővel kombinált logikai vezérlő, mely a T/C sorzat legújabb tagja, immár ARM processzorral szerelve (Cortex-A8, 1GHz), mely esetében a leggyorsabb programvégrehajtási idő akár 1ms is lehet. A precíz programvégrehajtást B&R valós idejű operációs rendszere, az Automation Runtime biztosítja. A C30 sorozat háromféle kijelzőméretben rendelhető, a 4.3”, 7″ illetve 10.1″ méretben. Mindegyik típus rendelkezik Ethernet (10 / 100 Mbit/s), illetve legalább 1 CAN interfésszel. Kiegészítőként választható (nem feláras) második kommunikációs lehetőség, mely lehet CAN busz vagy RS485 vagy RS232.  Minden CPU beépített memóriával rendelkezik, így nincs szükség külön adattárolóra, illetve cseréhető elemet sem tartalmaz, így teljesen karbantartás mentes. Természetesen nem felejtő memóriával, illetve valós idejű órával is rendelkeznek. Nem hiányozhatnak az operációs rendszerébe integrált szolgáltatások, mint például a webszerver vagy a VNC szerver, így akár távoli elérést biztosító vizualizáció futtatására képesek


 • Power Panel C70


  A Power Panel C70 kijelzővel kombinált logikai vezérlő, Intel Atom központi egységgel szerelve, mely esetében a leggyorsabb programvégrehajtási idő akár 0,4ms is lehet. A precíz programvégrehajtást B&R valós idejű operációs rendszere, az Automation Runtime biztosítja. A C70 sorozat háromféle kijelzőméretben rendelhető, a 4.3”, 7″ illetve 10.1″ méretben. Mindegyik típus rendelkezik Ethernet (10 / 100 Mbit/s), Ethernet Powerlink illetve X2X link interfésszel.  Minden CPU beépített memóriával rendelkezik, így nincs szükség külön adattárolóra, illetve cseréhető elemet sem tartalmaz, így teljesen karbantartás mentes. Természetesen nem felejtő memóriával, illetve valós idejű órával is rendelkeznek. Nem hiányozhatnak az operációs rendszerébe integrált szolgáltatások, mint például a webszerver vagy a VNC szerver, így akár távoli elérést biztosító vizualizáció futtatására képesek


 • X20 rendszer felépítése


  A B&R moduláris, PLC és I/O rendszere az X20 termékcsalád, mely felhasználásával az igényeknek legmegtelelőbb PLC rendszer alakítható ki. A modulok nemcsak központi egységhez de buszillesztő modulhoz is csatlakoztathatók, így más gyártó termékeivel vegyítve is felhasználhatók. A modulok alapvetően három részből épülnek fel, a mechanikai rögzítésért felelős hátlapból (buszmodul), funkció modulból ami a működésért felelős, illetve a csatlakozóból.


No products were found matching your selection.

Navigáció

KOSARAM

Bezár

A kosár üres

A kosár üres