Rólunk

Végtelenül elcsépeltnek hatnak a “rólunk” rovatok a cégek honlapjain, de aki ragaszkodik a szokásos hitvallásokhoz, történelmi áttekintésekhez, az itt találhatja meg a miénket:

A Dial-Comp Kft. egy 1992-ben alakult családi tulajdonú magyar cég, mely ipari elektronikai és biztonságtechnikai termékeket és megoldásokat szállít immáron 30 éve. Kis lépésekkel, folyamatosan fejlődve alakítottuk ki a jelenlegi termékpalettánkat, szorosan együttműködve ügyfeleinkkel, eleget téve jogos elvárásaiknak, de saját meglátásainkra is alapozva.

Forgalmazott termékeink  kiválasztásánál elsődleges szempont a megbízható minőség volt kedvező áron, melyekhez magas szintű terméktámogatást biztosítanak villamosmérnök kollégáink. Egyaránt ügyfeleink a hazai multinacionális nagyvállalatok valamint a KKV szektor.

Amennyiben nem annyira szokásos bemutatkozásra vár, azt itt találja:

Kis cég vagyunk a hazai piacon, 30 éve talpon, de ami mégis kiemel minket az átlagból az az, hogy  megőriztük a rugalmasságunkat, illetve legjobb tudásunk szerint próbálunk az ügyfeleink igényeinek megfelelő termékpalettát kialakítani.

Nem egy webshopos sufni cég vagyunk háttér nélkül, hanem rendes vállalat áll a honlap mögött. Kollégáink egytől egyik remek szakemberek, akiket nyugodtan lehet kérdezni, közös erővel egészen biztosan megoldást tudunk nyújtani bármilyen feladatra, problémára, legyen az egy nyomógomb vagy egy komplex vezérlés.

Fontos, hogy az általunk forgalmazott termékekhez rendes, becsületes szerviz hátteret is biztosítunk, így a garanciális és garanciális időn túl bekövetkező hibákat is orvosolni tudjuk.

KIVÁLÓ TERMÉK – SZAKÉRTELEM – TÁMOGATÁS – RUGALMASSÁG = ELÉGEDETT ÜGYFÉL