N20K48 moduláris szabályzó

A NOVUS globális innovációjaként létrehozta az N20K48 szabályzócsaládot, melynek moduláris kialakításával elkerülhetők a drága modellek és költséges javítások, valamint mellőzhető a nyomógombról való programozás.
A koncepció alapja egy 48x48mm méretű előlapba szerelhető műszer (már alapból relé és szilárdtestrelé-vezérlő kimenettel), melyhez igény szerint választható modulok illeszthetők. A modulok maximális száma 8, elérhetők digitális bemenetek és kimenetek, további relé és analóg kimenetek, RS485 és Wi-Fi interfészek, a rendelkezésre álló modultípusok száma pedig folyamatosan bővül a felhasználói igények alapján.

Ahogy az USB interfész, a beépített Bluetooth is lehetőséget kínál egyszerű üzembe helyezésre és terepi diagnosztikára az ingyenes gyári alkalmazáson keresztül, így csökkentve az állásidőt. Segítségével konfigurálhatjuk a szabályzót, létrehozhatunk, menthetünk, feltölthetünk beállítást eszközeinkre.

Keresse kollégáinkat, akik segítenek a szükséges modulok kiválasztásában és a költséghatékony szabályzókör megtervezésében!

A termék és tulajdonságai ide kattintva megtekinthetők.