Cikkszám: 98/14311 Kategóriák: ,

MT4230T 4,3″univerzális kijelző

Availability: Készleten


Uiverzális kijelző számos PLC típushoz

4.3″ kijelzővel

2 soros port

Ingyenes programozói környezet

Összehasonlít
    • 4.3″ univerzális kijelző 65 000 színű kijelzővel, érintőképernyős vezérléssel
    • 2 soros port,
    • előlap felöl IP65 védettség
    • makrók futtatása C nyelven
    • kapcsolószekrény előlapba építhető kivitel

 

A KINCO univerzális kijelző család költséghatékonyan alkalmazható különböző megjelenítési feladatokra. A 65 000 színű, színes érintőképernyőn felhasználóbarát kezelőfelület alakítható ki, az ingyenes programozói környezettel. A program letölthető USB vagy Ethernet (bizonyos modellek esetén) porton keresztül. Az Ethernettel rendelkező modellek esetén a kijelző VNC szerverként is használható, így kliensprogrammal a kijelzőtartalom nem csak megjeleníthető de beállítástól függően akár beavatkozásra is lehetőséget biztosít. Kliensprogramok elérhetők különböző platformokra, PC-re vagy mobil eszközökre, legyen az Android vagy iOS operációs rendszerű. Egyidőben akár több kliens is kapcsolódhat egy kijelzőhöz. A kijelzők nemcsak megjelenítésre, beavatkozásra de adatgyűjtésre is lehetőséget biztosítanak.

 

Az Ethernet porton keresztül a kijelző Modbus TCP/IP master, illetve Modbus TCP/IP slave kommunikációra is használható.

 

Az univerzális kijelzőknél már megszokott receptúra kezelési funkciók is elérhetők, mely segítségével több különböző paraméter kezelhető egyszerűen. A receptúrák akár USB memórián is tárolhatók, így akár számítógépről is szerkeszthetők. A receptúrák megjeleníthetők, szerkeszthetők közvetlenül a kijelzőről is, letölthetők a PLC-be vagy kiolvashatók onnan.

 

A korszerű vezérlések elengedhetetlen része a vészjelzések (alarmok) kezelése és mentése, akár USB memóriára vagy SD kártyára. A vészjelzéseket különböző előre meghatározott események válthatják ki, melyek fontosság szerint szintekre oszthatók. A legalacsonyabb szinten levők csak tájékoztatják a kezelőt az esemény bekövetkeztéről, a legmagasabb szinten levők, pedig akár a vezérlést is megállíthatják. A vészjelzések nyugtázhatók, a nyugtázásokat a program naplózhatja, akárcsak a többi felhasználói eseményt.

 

A kijelzők támogatják BACnet (Building Automation and Control Networks) hálózati protokolt, melyet elsősorban az épületautomatizálás területén használnak. A BACnet MS/TP illesztőprogram minden típusú kijelzőnél elérhető, így köztes átalakító nélkül csatlakoztathatók BACnet-es eszközök.

 


Kapcsolódó anyagok

ethernet

nincs

Kijelző mérete

4.3"

Kialakítás

előlapba építhető

Navigáció

KOSARAM

Bezár

A kosár üres

A kosár üres