Cikkszám: 98/14680-3 Kategóriák: ,

GL070E 7″ univerzális kijelző


Univerzális kijelző számos PLC típushoz

7″ kijelzővel

2 soros port

Ethernet

Díjmentes fejlesztői környezet

Programozás mikroUSB porton keresztül

 

Összehasonlít

• 7”-os színes TFT LCD kijelző
• ARM RISC 32Bit 792MHz
• 16 millió szín
• Felbontás: 800×480 px,
• Kivágási méret: 192mm x 138mm
• Ethernet csatlakozás
• USB host (USB memória számára)
• 24 Vdc tápellátás
• COM0:RS232/RS485/RS422;   COM2:RS232
• mikroUSB port programozáshoz
• díjmentes fejlesztői környezet: DTools

A Kinco új GREEN kijelző sorozata költséghatékonyan alkalmazható megjelenítési feladatokra.
Az MT4000 széria továbbfejlesztéseként számos új funkcióval bővült, mint például a pdf megjelenítés, mysql adatbázishoz kapcsolódás, QR kód generálás, FTP kliens funkció illetve VNC kliens.

A 16 millió színű, színes érintőképernyőn felhasználóbarát kezelőfelület alakítható ki, az ingyenes programozói környezettel. A program letölthető microUSB vagy Ethernet porton keresztül. A kijelző VNC szerverként is használható, így kliensprogrammal a kijelzőtartalom nem csak megjeleníthető de beállítástól függően akár beavatkozásra is lehetőséget biztosít. Kliensprogramok elérhetők különböző platformokra, PC-re vagy mobil eszközökre, legyen az Android vagy iOS operációs rendszerű. Egy időben akár több kliens is kapcsolódhat egy kijelzőhöz. A kijelzők nemcsak megjelenítésre, beavatkozásra de adatgyűjtésre is lehetőséget biztosítanak.
Az Ethernet porton keresztül a kijelző Modbus TCP/IP master, illetve Modbus TCP/IP slave kommunikációra is használható.

Az univerzális kijelzőknél már megszokott receptúra kezelési funkciók is elérhetők, mely segítségével több különböző paraméter kezelhető egyszerűen. A receptúrák akár USB memórián is tárolhatók, így akár számítógépről is szerkeszthetők. A receptúrák megjeleníthetők, szerkeszthetők közvetlenül a kijelzőről is, letölthetők a PLC-be vagy kiolvashatók onnan.

A korszerű vezérlések elengedhetetlen része a vészjelzések (alarmok) kezelése és mentése, akár USB memóriára vagy SD kártyára. A vészjelzéseket különböző előre meghatározott események válthatják ki, melyek fontosság szerint szintekre oszthatók. A legalacsonyabb szinten levők csak tájékoztatják a kezelőt az esemény bekövetkeztéről, a legmagasabb szinten levők, pedig akár a vezérlést is megállíthatják. A vészjelzések nyugtázhatók, a nyugtázásokat a program naplózhatja, akárcsak a többi felhasználói eseményt.

A kijelzők támogatják BACnet (Building Automation and Control Networks) hálózati protokolt, melyet elsősorban az épületautomatizálás területén használnak. A BACnet MS/TP illesztőprogram minden típusú kijelzőnél elérhető, így köztes átalakító nélkül csatlakoztathatók BACnet-es eszközök.

 


Kapcsolódó anyagok

Kijelző mérete

7"

ethernet

van

Kialakítás

előlapba építhető

Navigáció

KOSARAM

Bezár

A kosár üres

A kosár üres