• Nézet:
 • Oldalsáv
 • Rendezés:
 • Biztonsági rendszermobil automatizáláshoz


  A B&R X90 mobil automatizálási rendszere, mely a központi egységen felül saját I/O családdal is rendelkezik, safety (munkabiztonsági) rendszerrel bővült. Az intelligens, programozható safety technológiának, illetve az extrém gyors reakció időnek köszönhetően a berendezéseken már megszokott biztonsági rendszerek a mozgásban levő, illetve kültéri alkalmazásokban is alkalmazhatók.


 • CPU I/O bővítés


  A B&R X90 PLC családja a beépített I/O pontokon felül további kiegészítő modulokkal bővíthető, a bővítő modulok némileg eltérnek a „hagyományos” PLC világban megszokott moduloktól, nem csak speciális tokozásuk miatt. A modulok tápfeszültsége: 9 ~ 32Vdc, alkalmazkodva a jármű fedélzeti feszültségéhez, számos kiegészítő modul multifunkcionális I/O ponttal rendelkezik, vagyis a funkciója a programozás során határozható meg.

   

  Digitális kimenetek PWM: 4A, áram mérés funkcióval

   

  Analóg (hőmérséklet) bemenetek: akár 0-32Vdc feszültség mérésére, hőmérséklet mérésére PT1000 bemenet

   

  Rezgésmérő bemenet: 4 csatorna, 24-bit felbontás, 51.562 kHz freknvencia, saját belső memóriával


 • X90 mobil automatizálás – IP69K védelemmel


  A B&R X90 vezérlőcsaládja elsősorban, de nem kizárólag mobil automatizáláshoz készült. Rendkívül robusztus kialakításnak, illetve a széles működési tartománynak (-40 ~ 85°C) köszönhetően bármilyen kültéren működő berendezésben megállja a helyét. Mozgásban levő eszközökön is kiválóan használható, az öntött alumínium ház ellenáll a nagymértékű mechanikai igénybevételnek is, rázásnak, sós vegyületeknek UV fény sugárzásának, illetve az olajnak is. A beépített I/O pontokon, illetve kommunikációs lehetőségeken felül további opcionális interfész modulokkal bővíthetők. Az X90 rendszer programozása, a többi B&R vezérléshez hasonlóan az Automation Studio programban végezhető el.


No products were found matching your selection.

Navigáció

KOSARAM

Bezár

A kosár üres

A kosár üres