• Nézet:
 • Oldalsáv
 • Rendezés:
 • Analóg modulok HART protkollal


  Az X20AI2438 analóg bemeneti modul X20 rendszerbe illeszthető, 2 analóg áram bemenettel rendelkezik, HART kommunikációs protokoll támogatással. Az analóg bemenetek külön-külön tápellátással rendelkeznek a külső érzékelőkhöz és egymástól galvanikusan leválasztva. Az analóg bemenetek 16 bites felbontással rendelkeznek, a modul sajátossága az úgynevezett NetTime funkció, mely az aktuális analóg értékeket μs pontosságú időbélyeggel látja el.


 • DALI master interfész modul


  Az X20CS1013 DALI master interfész modul DALI kommunikáció alapú világításvezérlésre használható. A Digital Addressable Lighting Interface elsősorban az épületautomatizálás terén, világításvezérlésre alkalmazható. A modul támogatja a különálló lámpák, illetve világítási csoportok vezérlését is.


 • M-Bus (Meter Bus) master – mérőeszközökhöz


  Az M-Bus (Meter Bus) master modul használható az M-Bus protkollt támogató merőműszerekkel való kommunikációhoz. Mint például teljesítmény vagy hőmennyiség mérő, elektromos fogyasztásmérő. Az 1 modul (12,5mm) széles modul az X20 rendszerbe bárhova beilleszthető, összesen 64 M-Bus eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé. Az X20CS1012 modul nem csupán B&R CPU-val használható, de buszmodul mögé illesztve egyéb rendszerekhez is kapcsolható mint pl. Profibus, Profinet, CANopen, DeviceNet, OPC UA kommunikációt használó eszközök.


 • X20 Compact-S sorozat


  A B&R Compact-S CPU család a kis méretet ötvözi a gyors és biztos programvégrehajtással. Kommunikációs kiegészítő nélkül a központi egység, tápegységgel együtt, mindössze 37,5mm széles. Az egyszerű berendezésektől egészen a komplex vezérlésekig mindenhol megállja a helyét a piacon, a különböző teljesítményű központi egységeknek köszönhetően. Minden központi egység rendelkezik 1xEthernet, 2xUSB, illetve 1xRS232 interfésszel, opcionálisan CAN kommunikációval. A kommunikációs lehetőségek tovább bővíthetők az X20 rendszerből már jól ismert IF (interfész) modulokkal, mely egyedi ebben a kompakt kategóriában.


 • X20 rendszer felépítése


  A B&R moduláris, PLC és I/O rendszere az X20 termékcsalád, mely felhasználásával az igényeknek legmegtelelőbb PLC rendszer alakítható ki. A modulok nemcsak központi egységhez de buszillesztő modulhoz is csatlakoztathatók, így más gyártó termékeivel vegyítve is felhasználhatók. A modulok alapvetően három részből épülnek fel, a mechanikai rögzítésért felelős hátlapból (buszmodul), funkció modulból ami a működésért felelős, illetve a csatlakozóból.


 • X20: -40°C bekapcsolási hőmérséklettel


  Az osztrák B&R vállalat moduláris PLC rendszere az X20 termékcsalád bizonyos moduljai esetében a bekapcsolási hőmérséklet akár -40 °C is lehet. A bekapcsolási hőmérséklet azt a hőmérsékletet jelenti, ahol a kikapcsolt (feszültség mentes) rendszer még üzembiztosan elindítható. Tipikus alkalmazási területre lehet példa a hűtőházak vagy kültéri, fűtés nélküli logisztikai központokban való alkalmazás. A szélsőséges indulási hőmérséklet nem csupán hagyományos I/O pontoknál, illetve központi egységeknél elérhető, de bizonyos biztonsági modulok is használhatók ilyen környezeti hőmérséklet mellett.


No products were found matching your selection.

Navigáció

KOSARAM

Bezár

A kosár üres

A kosár üres