X20 Compact-S sorozat


A B&R Compact-S CPU család a kis méretet ötvözi a gyors és biztos programvégrehajtással. Kommunikációs kiegészítő nélkül a központi egység, tápegységgel együtt, mindössze 37,5mm széles. Az egyszerű berendezésektől egészen a komplex vezérlésekig mindenhol megállja a helyét a piacon, a különböző teljesítményű központi egységeknek köszönhetően. Minden központi egység rendelkezik 1xEthernet, 2xUSB, illetve 1xRS232 interfésszel, opcionálisan CAN kommunikációval. A kommunikációs lehetőségek tovább bővíthetők az X20 rendszerből már jól ismert IF (interfész) modulokkal, mely egyedi ebben a kompakt kategóriában.

Összehasonlít

Minden CPU beépített memóriával rendelkezik, így nincs szükség külön adattárolóra, illetve cseréhető elemet sem tartalmaz, teljesen karbantartás mentes. Természetesen nem felejtő memóriával, illetve valós idejű órával is rendelkeznek a vezérlők. Nem hiányozhatnak az operációs rendszerébe integrált szolgáltatások, mint például a webszerver vagy a VNC szerver, így akár távoli elérést biztosító vizualizáció futtatására képesek. Az Ethernet Powerlink interfésszel rendelkező típusok alkalmasak az Acopos termékcsalád hajtásszabályzóinak kezelésére, így mozgásvezérlőnek is alkalmazhatók.

ARM Cortex A9 architektúra
5 különböző CPU kategória
Leggyorsabb ciklusidő: 4ms-tól egészen 400µs-ig
Nem tartalmaz mozgó alkatrészt, karbantartás mentes
Programozása: Automation Studio programmal, IEC szabvány szerinti nyelveken (Struktúrált szöveg, utasítás lista, létra diagram, C stb.)
Valós idejű operációs rendszer időkritikus feladatok végrehajtásához
Teljes kompatibilitás a B&R termékkínálattal
I/O csatlakoztatás az X20 rendszerből megszokott (X2X link) helyi I/O pontokkal, vagy kommunikációs vonalon (Ethernet Powerlink) keresztül
2xUSB foglalat: adattárolásra, programletöltésre USB memóriáról
Webszerver, FTP szerver, VNC szerver, OPC UA kapcsolat
Online web alapú diagnosztika – System Diagnostics Manager
mappView (web alapú vizualizáció ipari alkalmazáshoz) kompatiblis központi egységek

Navigáció

KOSARAM

Bezár

A kosár üres

A kosár üres