Power Panel C80


elérhető 5,7″ – 15″ méterben
PLC + HMI egy eszközben

üveg előlap (akár türköződésmentes kivitelben is)
multi touch támogatás, gesztusvezérléssel

beépített programmemória, háttértár (4GB)

1x POWERLINK,

1x Ethernet 10/100/1000 Mbit/s

1x X2X Link (I/O modulokhoz)

2x USB 3.0

opcionálisan: CAN/RS232/RS485 interfésszel

Összehasonlít

Az osztrák B&R Power Panel C80 termékcsaládja optimális megoldást nyújt modern vizualizációs felület megjelenítéséhez, köszönhetően az üveg előlapnak, mely az egész előlapot takarja, illetve a multi-touch támogatásnak. A gesztus vezérlések, mint például a kicsinyítés /nagyítás vagy az újak csúsztatása (swipe) akár a mobil eszközökhöz hasonlóan használhatók. A kijelző rendelhető tükröződésmentes kivitelben is, mely jól illeszthető a modern, letisztult berendezés kinézethez.

A PLC integrációnak köszönhetően teljes értékű megjelenítővel kombinált PLC-nek használható (PLC+HMI). Beépített X2X link vonalára X20 és/vagy X67 I/O modulok költséghatékonyan, buszillesztő modul fűzhetőek, valós idejű Ethernet Powerlink buszra pedig csatlkozhathatók szervó hajtások vagy akár a B&R ipari képfeldogozó rendszere is.

A valós idejű programvégrehajtásról, valamint a megjelenítés gördülékeny működéséről 4 magos 1,6 Ghz órajelű Intel Atom x5-E3940 központi egység gondoskodik, valamint a 4GB operatív memória, az erőforrások automatikus elosztásáról a B&R Hypervisor technológiája gondoskodik.

Navigáció

KOSARAM

Bezár

A kosár üres

A kosár üres