• Nézet:
 • Oldalsáv
 • Rendezés:
 • Gépi látás funkciók


  A B&R ipari kamera rendszerével számos különböző feladat megoldható, mely konfigurálható, így a különböző funkciók nem igényelnek különböző eszközöket. A kiválasztott feladat tényleges végrehajtása, illetve kiértékelése a kamerán történik, így nem terheli a központi egység erőforrásait. Így több kamera használata esetén sem igényel extra CPU erőforrásokat. A vezérlő program a vizsgálatok eredményeit kapja meg ciklikusan, a kommunikációs vonalon keresztül.

   


 • Integrált gépi látás (machine vision)


  A B&R teljesen integrált gépi látás rendszere akár összetett képfeldolgozási feladatok végrehajtására alkalmazható PLC és PC-s rendszerekben egyaránt. A teljes integrációnak köszönhetően nincs szükség külső programok használatára a rendszer teljes beállítása az Automation Studio programból végezhető el. A másik nagy előnye, hogy µs pontossággal szinkronizálható a rendszer egyéb elemeivel, mint például szállító rendszerhez vagy akár robothoz is. A termékkínálat nem csupán kamera egységből áll, magában foglalja a világítás elemek vezérlését is, melyek szintén szinkronizálhatók.


 • Külső fényforrások


  A B&R integrált gépi látás (Machine Vision) rendszere nem csupán a képalkotás számára nélkülözhetetlen kamerákat tartalmazza, hanem a rendszerhez kapcsolható külső fényforrásokat is. A µs pontosságú szinkronizációnak köszönhetően a kommunikációs buszon (Ethernet Powerlink) található bármilyen eszközzel összeszinkronizálható, mint például egy motor pozíció, vagy egy érzékelő állapota, illetve természetesen a vezérlőprogrammal is szinkronba hozható. A teljes integrációnak köszönhetően akár több kamera és fényforrás is szinkronizálható egymással.

  A fényforrások különböző kivitelben érhetők el, a háttér megvilágításhoz használható panelek mellett moduláris kialakítású forgatható fényforrások (light bar) is alkalmazhatók.


 • mappVision


  A B&R gépi látás (machine vision) rendszere a fejlesztő környezetbe (Automation Studio) integrált, így használatához nem szükséges egyéb program használata. A mappVision komponens, mely a gépi látás alkalmazásokat kezeli, a mapp (modular application platform) programcsomag része, így egyszerűbb programfejlesztést tesz lehetővé, köszönhetően a komponensek közötti automatikus kapcsolatoknak. A kamerák „lelkét”, vagyis a képelemzések során használt algoritmust az MVTec HALCON funkciói biztosítják.


No products were found matching your selection.

Navigáció

KOSARAM

Bezár

A kosár üres

A kosár üres