• Nézet:
 • Oldalsáv
 • Rendezés:
 • Biztonság maximális termelékenység mellett


  A hagyományos, megszokott biztonsági relés megoldások legnagyobb hátránya, hogy egy esemény hatására általában teljes berendezés leállással járnak. A B&R programozható safety rendszerét használva, például a termelés folytatható csökkentett sebességgel ha egy biztonsági ajtót kinyitnak a berendezésen. Így nem feltétlenül kell a teljes berendezést megállítani. Egy esetleges safety modul meghibásodás esetén a modul egyszerűen lecserélhető, hiszen a rendszer beállítása, illetve paraméterei a központi SafeLOGIC vezérlőn vannak eltárolva és buszrendszeren jutnak el a modulokhoz, a kapcsolódó szigorú szabványok betartása mellett.


 • Safe Logic-X (kártyába integrált safety vezérlő)


  A B&R Safe Logic-X vezérlője kevesebb I/O pontot igénylő biztonsági feladatok megoldására használható, különlegessége, hogy az I/O pontokon felül magában foglalja a safety vezérlőt is. Így nincs szükség a kisebb alkalmazások esetében nagyteljesítményű különálló safety CPU használatára. A safety alkalmazás a Safe Logic-X esetében közvetlenül a kártyán futtatható. Az elkészült alkalmazás, amennyiben kevés lenne a kártyán található I/O pont, hagyományos Safety PLC-n is futtatható, az elkészül program „felfele” kompatibilis. Az I/O modulba integrált safety vezérlő funkció korlátozásokat nem tartalmaz nagyobb testvéreihez képest.
  Tanúsítvány akár lehet SIL 3 / PL e / Cat. 4


 • SafeLOGIC safety vezérlő


  A B&R munkabiztonsági (safety) PLC-je a SafeLOGIC vezérlő felelős a bizotonsági alkalmazás futtatásáért. Az alkalmazás futtatása mellett szinté a vezérlő kezeli az esetleges biztonsági konfigurációkat, illetve azok paramétereit. A kiemelkedően gyors, 800 µs ciklusidejével a SafeLOGIC a piac leggyorsabb safety vezérlője. Összetett alkalmazások, melyek 100 safety I/O modult tartalmaznak, jelek százait képesek feldolgozni 10ms ciklusidő alatt.


No products were found matching your selection.

Navigáció

KOSARAM

Bezár

A kosár üres

A kosár üres