Biztonsági rendszermobil automatizáláshoz


A B&R X90 mobil automatizálási rendszere, mely a központi egységen felül saját I/O családdal is rendelkezik, safety (munkabiztonsági) rendszerrel bővült. Az intelligens, programozható safety technológiának, illetve az extrém gyors reakció időnek köszönhetően a berendezéseken már megszokott biztonsági rendszerek a mozgásban levő, illetve kültéri alkalmazásokban is alkalmazhatók.

Összehasonlít

A X90 safety rendszer megfelel az ISO 13849 mobil vezérlési szabványnak egészen PL d szintig, illetve a ISO 25119 szabvány esetében pedig AgPL d (agricultural performance level). Mind a 48 I/O pont használható safety, illetve hagyományos I/O pontként, akár vegyítve is. Az openSAFETY kommunikációs protokoll lehetőséget biztosít további decentralizált biztonsági I/O-k vagy biztonsági érzékelők számára. Javasolt a B&R valós idejű ipari kommunikációjának az Ethernet Powerlink használata (SIL 3).

Központi safety program

A B&R előre tanúsított változatosan használható program részleteket biztosít, melyek megfelelnek a TÜV biztonsági funkcióknak. Így a biztonsági rendszer programozása lecsökkenthető egyszerűbb konfigurációra, illetve a különböző funkciók közötti programblokkok összeköttetésének kialakítására, mely létra diagram alkalmazásával elvégezhető. Ez a folyamat megkönnyíti a teljes berendezés tanúsítási folyamatát, ezzel időt és költséget megtakarítva.

Navigáció

KOSARAM

Bezár

A kosár üres

A kosár üres