B&R ACOPOS micro
Elérhetőségünk

   Telefon:   06 1 236 0427

                   06 1 236 0428

                   06 1 236 0429

                   06 1 787 7487 ( UPC )

                   06 1 788 1596 ( UPC )

   Fax:         06 1 799 2722 ( UPC )

 

   Cím:       1131 Budapest,

                   Kámfor utca 31. a-b

  Postai cím: 1558 Budapest, Pf. 7.

 

   E-Mail:  info @ dialcomp.hu

 

   Nyitvatartás:

   Hétfő - Csütörtök     8-17 ó

   Péntek                    8-15 ó

 

 
Szállítás

Utánvételes csomag: 1295Ft +Áfa
Banki átutalás esetén 895Ft +Áfa
A Magyarországon kívüli kézbesítési díjakról érdeklődjön telefonon!

dpd

ACOPOS micro

Az ACOPOS micro család költséghatékony megoldást nyújt kis és közepes teljesítményt igénylő hajtásszabályozások terén. Programozása megegyezik az ACOPOS vezérlőkével, így egy már meglévő programhoz is könnyen hozzáilleszthető. A B&R Generic Motrion Control megoldásának köszönhetően különböző típusú hajtások is könnyen integrálhatóak egy rendszerbe, így ezzel idő takarítható meg, csökkentve a rendszer kialakításának költségeit. 

Az Automation Studio™ program segítségével könnyen létrehozhatóak vegyes típusú hajtásokat kezelő alkalmazások, mint például léptető motor és AC szervo kombinációja. A program lehetőséget ad a különböző típusu tengelyek akár összehangol kezelésére, de ha az alkalmazás úgy kívánja, egymástól függetlenül is képesek működni, így biztosítva a legnagyobb szabadságot a rendszer létrehozása és későbbi programozása terén. A kombinációs lehetőségnek köszönhetően elképzelhető ugyanaz a megoldás megoldva léptető motorral és AC szervo vezérlővel, így két különböző árú és hatékonyságú rendszer alakítható ki, csupán néhány kattintással. 

A kompakt kialakításnak köszönhetően a vezérlők kis helyet foglalnak el a kapcsolószekrényben, és a hatékonyságot tovább növeli, hogy elérhetőek két csatornás kivitelben is, így egy vezérlőre két motor is csatlakoztatható. A két motort kezelő típusok másik nagy előnye, hogy csökkentik a kábelezés költségeit, hiszen a busz összeköttetést és tápellátást két motoronként szükséges kábelezni. A léptetőmotoros változat esetén a tartósan 10A terhelés mellé rövid idejű 15A-es terhelés társul, így a vezérlők kis méretük ellenére a nagyobb motorokkal is megbirkóznak. Mindegyik motorvezérlő túláram és túlmelegedés ellen védett, és erről figyelmeztető vagy vészjelző üzenete is képes küldeni a kommunikációs buszon a vezérlő számára, hogy azt a vezérlés megfelelően le tudja kezelni. A vezérlők rendelhetőek léptető vagy szervo motorokhoz, egy vagy két motor kezelésére alkalmasok. 


Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el