B&R 8LS motor család
Elérhetőségünk

   Telefon:   06 1 236 0427

                   06 1 236 0428

                   06 1 236 0429

                   06 1 787 7487 ( UPC )

                   06 1 788 1596 ( UPC )

   Fax:         06 1 799 2722 ( UPC )

 

   Cím:       1131 Budapest,

                   Kámfor utca 31. a-b

  Postai cím: 1558 Budapest, Pf. 7.

 

   E-Mail:  info @ dialcomp.hu

 

   Nyitvatartás:

   Hétfő - Csütörtök     8-17 ó

   Péntek                    8-15 ó

 

 
Szállítás

Utánvételes csomag: 1295Ft +Áfa
Banki átutalás esetén 895Ft +Áfa
A Magyarországon kívüli kézbesítési díjakról érdeklődjön telefonon!

dpd

8LS motorok

A B&R 8LS motor családját nagy pontosságot és sebességet igénylő alkalmazásokra fejlesztették. A gépgyártás különböző területein is kiválóan megállja a helyét, mint például a műanyagipar, élelmiszeripar vagy akár a csomagológép gyártás. A 8LS szervo motor használata elsősorban olyan alkalmazások esetében ajánlott, ahol elvárás a rendkívűl dinamikus működés, potos pozícionálás a kis méret és könnyített súly. 

 

A 8LS AC szervo motor család különböző jeladókkal (enkóderekkel) rendelhető, könnyen kiválasztható az alkalmazás számára legmegfelelőbb megoldás. A hagyományos, szervo hajtásoknál már megszokott EnDat enkóder elérhető normál vagy nagy felbontásban is. Az EnDat enkóder alkalmazása esetén nem szükséges a kezdőpozíció megkeresése, ezzel időt és energiát takaríthat meg. EnDat használata esetén nem szükséges a programozás során a motor paraméterinek megadása, hiszen egy beépített paraméter chip már tartalmazza azokat, melynek még a kiolvasása is automatikus. Ennek elsősorban karbantartáskor van nagy jelentősége, mert az újonnan csatlakoztatott motorokat automatikusan felismeri a rendszer. A8LS motorok rendelhetőek Resolver interfésszel is, kisebb pontosságot és sebességet igénylő rendszerek esetében.  

A motorok alapvetően két különböző hűtési megoldással rendelhetőek, a külső hűtés nélküli kivitel esetében a motor hosszabb kialakítású. Az ilyen hűtési rendszer esetében a motort ajánlott hőelvezetésre alkalmas felületre szerelni. A ventilátorral is rendelkező hűtési mód (C mód) esetében a motor végében található a hűtésre használható ventilátor, melynek vezérlő feszültsége 24Vdc, a motorral nincsen tengelykapcsolatban.

 

A 8LS motorcsalád minden tagja rendelhető rögzítőfékkel, mely abban az esetben aktív, ha a motor nincsen tápfeszültség alatt, így a tápellátás megszűnése esetén is megtartja az esetleges terheket. 

 

 

8LS motor tulajdonságok

  • NdFeB permanens mágnes
  • EnDat vagy Resolver visszacsatolás (enkóder)  
  • 3 fázisú, csillagkapcsolású tekercselés
  • Kis méret és csökkentett súly
  • Minimális tehetetlenségi nyomaték a kedvező forgórész kialakításnak köszönhetően
  • Nagy elérhető nyomatékcsúcs
  • Kis nyomatékérték hullámzás
  • Nagy hajtónyomaték nagy sebességen is
  • A motorcsalád teljesítmény tartománya 0,2Nm ~ 115Nm
  • ACOPOS hajtásszabályzóval vezérelhető

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el