SITRAD a díjmentes helyi és távoli kezelő szoftver
Elérhetőségünk

   Telefon:   06 1 236 0427

                   06 1 236 0428

                   06 1 236 0429

                   06 1 787 7487 ( UPC )

                   06 1 788 1596 ( UPC )

   Fax:         06 1 799 2722 ( UPC )

 

   Cím:       1131 Budapest,

                   Kámfor utca 31. a-b

  Postai cím: 1558 Budapest, Pf. 7.

 

   E-Mail:  info @ dialcomp.hu

 

   Nyitvatartás:

   Hétfő - Csütörtök     8-17 ó

   Péntek                    8-15 ó

 

 
Szállítás

Utánvételes csomag: 1295Ft +Áfa
Banki átutalás esetén 895Ft +Áfa
A Magyarországon kívüli kézbesítési díjakról érdeklődjön telefonon!

dpd

Sitrad rendszer - ismertetés

Ingyenes PC alapú felügyeleti és adatgyűjtő program, FullGauge gyártmányú szabályzokhoz, műszerekhez. A műszerek RS-485 vagy Ethernet vonalon csatlakoztathatóak a programhoz, megfelelő átalakító használatával. Több eszköz is csatlakoztatható a programhoz, a csatlakoztatott eszközök maximáis számát az alkalmazott átalakító típusa szabja meg. A helyi programhoz kliens alkalmazás segítségével a világ bármely pontjáról lehetséges a csatlakozás az interneten keresztül Kilens program PC-re, valamint mobiltelefonra is elérhető.

 

 

 

A Sitrad felügyeleti program elsősorban fagyasztó és hűtő rendszerek, fűtések, valamint napkollektor rendszerek monitorozására és adatgyűjtésére használható. A gyűjtött adatok megjeleníthetőek táblázatban vagy időfüggvény formájában, valamint kimenthetőek pl. *.CSV állományként, melyet egy táblázat kezelő program egyszerűen képes megnyitni. A programcsomag által támogatott eszközök teljes paraméterlistája elérhető és módosítható a számítógép segítségével. A program rendelkezik úgynevezett helyi modullal, mely a számítógépen futtatható, illetve távoli modullal, mely segítségével a helyi modul távolról is elérhető például egy internetkapcsolaton keresztűl. A helyi modulhoz a program által támogatott eszköz RS-485 buszon  vagy Etherneten keresztűl csatlakozik a rendszerhez egy speciális átalakító segítéségével, a kommunikációs busz felépítéséből adódóan több eszköz is felfűzhető a buszra. A programban lehetőség nyílik több felhasználó kezelésére, három különböző felhasználói szinten hozhatók létre a felhasználók, a szintek a következők szerint alakulnak.  Supervisor (rendszergazda), Technician (karbantartó) és Operator (kezelő). 

Amennyiben az eszközök Etherneten keresztűl kapcsolódnak a programhoz, úgy nincs szükség költésges járulékos kábelezésre, az adatok a már meglévő számítógép hálózaton kersztűl jutnak el a helyi modulhoz.

A program könnyen kezelhető, felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik és nem utolsó sorban teljesen ingyenes ! A program egy kliens program segítségével az interneten keresztűl a világ bármely pontjáról elérhető, a gyűjtött adatok megtekinthetőek. Java alkalmazás futtatására alkalmas telefonról is elérhető a program, az ingyenes kliensprogram telepítése után. 


Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el