Munkabiztonság B&R PLC-vel
Elérhetőségünk

   Telefon:   06 1 236 0427

                   06 1 236 0428

                   06 1 236 0429

                   06 1 787 7487 ( UPC )

                   06 1 788 1596 ( UPC )

   Fax:         06 1 799 2722 ( UPC )

 

   Cím:       1131 Budapest,

                   Kámfor utca 31. a-b

  Postai cím: 1558 Budapest, Pf. 7.

 

   E-Mail:  info @ dialcomp.hu

 

   Nyitvatartás:

   Hétfő - Csütörtök     8-17 ó

   Péntek                    8-15 ó

 

 
Szállítás

Utánvételes csomag: 1295Ft +Áfa
Banki átutalás esetén 895Ft +Áfa
A Magyarországon kívüli kézbesítési díjakról érdeklődjön telefonon!

dpd

Munkabiztonsági megoldások

A biztonsági rendszer konfigurációja, a biztonsági paraméterek kezelése és maga az alklamazás elkészítése a B&R munkabiztonsági technológiájának fontos elemei. A biztonsági okokból történő leállások ma már nem jelentik a berendezés teljes megállását. A programozható biztonsági funkcióknak köszönhetően valóban biztonságos működés valósítható meg, a termelés teljes megállása nélkül. 

 

Biztonsági logika, huzalozás nélkül, egérkattintással

 

Manapság, a munkabiztonsági funkciók úgynevezett virtuális huzalozással készíthetőek el, mely hatékonyabb, és gyorsabb megoldás a valós vezetékezésnél. Ez a huzalozás az integrált fejlesztői környezet, vagyis az Automation Studio™ programban hozható létre, egy segédprogram a Safety Designer segítségével. Az ehhez alkalmazott funkció blokkok PLCOpen kompatibilisak, és  TÜV Rheinland által tanúsítottak. A biztonsági logikát egy speciális központi egység hajtja végre, mely mentes a gép sorozatgyártása során fellépő vezetékezési hibáktól, és olyan lehetőségeket is biztosít, amely valós vezetékekkel sosem lenne lehetséges. 

 

 

Modularítás

 

Az elosztott I/O rendszer nagyfokú rugalmasságot biztosít, legyen szó akár "hagyományos" vagy biztonsági be és kimeneti pontokról. A már megszokott moduláris felépítés a biztonsági I/O pontok esetében sem változik, azok vegyesen alkalmazhatóak a többi X20 modullal. 

 

 

Gyorsaság

 

A 200 μs ciklusidő SIL3 alkalmazásoknál új dimenziót nyitott a biztonsági rendszerek alkalmazása terén. Így a reakció idők akár a tized részére csökkenhetnek, így hatékony, programozható biztonsági rendszer alakítható ki. Az Ethernet Powerlnik és a Powerlink Safety kommunikáció a hagyományos Ethernet kommunikációt használja alapként. A Powerlink Safety buszrendszer a piacon elérhető legrugalmasabb, leggyorsabb valós idejű biztonsági kommunikációs busz a piacon. 

 


Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el