B&R panel PC
Elérhetőségünk

   Telefon:   06 1 236 0427

                   06 1 236 0428

                   06 1 236 0429

                   06 1 787 7487 ( UPC )

                   06 1 788 1596 ( UPC )

   Fax:         06 1 799 2722 ( UPC )

 

   Cím:       1131 Budapest,

                   Kámfor utca 31. a-b

  Postai cím: 1558 Budapest, Pf. 7.

 

   E-Mail:  info @ dialcomp.hu

 

   Nyitvatartás:

   Hétfő - Csütörtök     8-17 ó

   Péntek                    8-15 ó

 

 
Szállítás

Utánvételes csomag: 1295Ft +Áfa
Banki átutalás esetén 895Ft +Áfa
A Magyarországon kívüli kézbesítési díjakról érdeklődjön telefonon!

dpd

Automation Panel

Közvetlenül a berendezésre szerelhető, teljesen zárt kivitelű kijelző egységek, melyek speciális rögzítési megoldásainak köszönhetően könnyen a kezelő igényeihez igazíthatóak. Minden Automation Panel érintőképernyős vezérléssel rendelkezik, mely már megszokott az ipari vezérlések terén. A kijelző emellett még külső kezelőgombokkal is bővíthető, melyek akár egyedi, a vezérlésre jellemző, feliratokkal is rendelkezhetnek. 

 

 

Automation Panel 800

Kifejezetten ipari alakalmazásokhoz kifejlesztett, teljesen zárt kijelző, így akár közvetlenül a vezérelt berendezésen is elhelyezhető, robosztus kialakításának köszönhetően. Az érintőképernyős vezérlésen felül, további kezelőszervekkel is bővíthető, mint a például funkció gombok, paraméterezhető világitó nyomogómbok, kulcsos kapcsolók vagy E-Stop gombok. Így az érintőképernyővel kombinálva kialakítható, a kezelő számára legoptimálisabb felület. Az Automation Panel speciális, vékony kialakításának köszönhetően, a berendezéséen bárhol elhelyezhető. A megjelenítési információk az úgynevezett Smart Display Link segítségével (SDL) kerülnek továbbításra. A kép információkon felül az érintőképernyő információk, a kiegészítő kezelőgombok és visszajelző lámpák adatai is egyben, egy kábelen kerülnek továbbításra. 

 

Automation Panel 900

Az Automation Panel család új generációja, moduláris felépítéssel, széles kijelzőválasztékkal, 10.4" ~ 19" kijelző mérettel. A kijelzési információk nemcsak SDL segítségével továbbíthatóak, de elérhető az informatikában megszokottnak tekinthető Digital Video Interface (DVI) interfész is. Minden egyes modell rendelkezik USB csatlakozóval, az USB-n érkező adatok is továbbíthatóak az SDL interfészen keresztűl, DVI interfész esetén az adatok átvitele egy további USB kábelt igényel a kijelző és a PC közé. Az USB felhasználtó külső adattárolók csatlakoztatására, mint az optikai meghajtó, USB memória, vagy beviteli eszköz, mint a billenytyűzet vagy egér. Az Automation Panel 900 család talán egyik legérdekesebb bővítő kártyája, a Panel PC-300, mely alkalmazásával a kijelző teljes ipari számítógéppé alakítható. 


 

 

 

 


Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el