APB, FAB és SR mini PLC családok
Elérhetőségünk

   Telefon:   06 1 236 0427

                   06 1 236 0428

                   06 1 236 0429

                   06 1 787 7487 ( UPC )

                   06 1 788 1596 ( UPC )

   Fax:         06 1 799 2722 ( UPC )

 

   Cím:       1131 Budapest,

                   Kámfor utca 31. a-b

  Postai cím: 1558 Budapest, Pf. 7.

 

   E-Mail:  info @ dialcomp.hu

 

   Nyitvatartás:

   Hétfő - Csütörtök     8-17 ó

   Péntek                    8-15 ó

 

 
Szállítás

Utánvételes csomag: 1295Ft +Áfa
Banki átutalás esetén 895Ft +Áfa
A Magyarországon kívüli kézbesítési díjakról érdeklődjön telefonon!

dpd

A FAB és az SR mini PLC-k, továbbfejlesztéséként jelent meg az APB mini PLC család, mely tudásában már túlmutat a programozható reléken, így összetetebb vezérlési feladatok megoldására is használható. Az analóg bemenettel rendelkező modellek 0-10V= jeleket is képesek fogadni, 10 bites felbontással. A négy gyorsszámláló bemenetre maximálisan 10kHZ frekvenciájú jel csatlakoztatható, így akár két inkrementális enkóderjeleit is képes kezelni. A tranzisztoros kimenetű modellek rendelkeznek gyorskimenettel, melynek maximális frekvenciája 50 kHz lehet, ez léptetőmotoros pozicionálási feladatoknál nélkülözhetetlen. A fmodulok beépített LCD kijelzővel rendelkeznek, melyen akár módosíthatóak is a kívánt paraméterek. Összetetebb megjelenési feladatok megoldásához Modbus RTU protokollon keresztül univerzális kijelző is csatlakoztatható a vezérléshez. Az APB felhasználhatóságát tovább növeli az áram be és kimenettel rendelkező főmodul, mely 2x4-20mA bemenettel és 2x4-20mA kimenettel rendelkezik.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

 • Egyszerűen programozható mini PLC, analóg vagy digitális bemenettel
  • Alap modul 6 digitális vagy analóg bemenettel és 4 relés kimettel
  • Bővített modul 12 digitális vagy analóg bemenettel és 8 relés kimenettel
 • RS-232, USB vagy RS-485 kommunkáció
 • Programozás funkció blokkok segítségével
 • Valós idejű óra, naptár funkcióval
 • DIN sínre szerelhető
 • Bővíthető LCD programozóval, valamint telefonos modullal.
 • Telefonos bővítő használatával távfelügyeleti és távvezérlési funkciók valósíthatók meg a telefonvonalon keresztűl
 • Csatlakoztatható hozzá az SH-300 univerzális kijelző

A FAB mini PLC segítségével egyszerűbb automatizálási feladatok oldhatók meg, mint jelzőlámpa vezérlés, kirakat világítás vezérlés, szintszabályozás...

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

A FAB mini PLC két alapkivitelben érhető el, melyek között a különbség az I/O pontok száma. A kisebb kivitel 10 I/O (6 Be 4 Ki) pontos kialakításban rendelhető, a nagyobb pedig 20 I/O (12 Be 8 K) pontos kivitelben érhető el. A DC tápellátással rendelkező modellek esetében a bemenetek nem csak kapcsoló jelek, vagyis digitálisak lehetnek, hanem 0-10VDC  analóg jelek is. Az analóg jelek esetében a bemeneti feszültség értéke 0 - 10V= közötti jel lehet, ezen értékekeket képes a vezérlő komparálni, azaz BE-KI szabályozást, termosztát jelleggel, megvalósítani. Az LCD programozó nem tartozéka a készüléknek, opcionálisan rendelhető.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Az SR mini PLC segítségével rendkívül kedvező áron oldhatók meg összetebb vezérlési feladatok is. A rendszer bővíthető be és kimeneti modulokkal, így akár 122 I/O pontos rendszer is kialakítható.(74 bemenet, 48 kimenet). Ingyenes programozói környezet, melyben a programozás egyszerűen kezelhető funkcióblokkokkal tőrténik. Számítógépes programozás a PC soros portján keresztűl tőrténik. Minden főmodul rendelkezik naptárral egybekötött valós idejű órával, íly módon megoldhatóak az időhöz vagy dátumhoz kötött feladatok is. Az SR mini PLC családhoz rendelhetőek szükséges kiegészítők, mint a programozó kábel, vagy opcionális kiegészítők mint az előlapra szerelhető LCD kijelző vagy a kiegészítő modulokhoz használható összekötő kábel. A megvalósítható funkciók listája tovább bővülhet telefonos illesztő modul alkalmazásával, mely átjelzési funkciók, távvezérlés megvalósításra alkalmazható.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

<< 1>>