Benedict kisfeszültségű készülékek
Elérhetőségünk

   Telefon:   06 1 236 0427

                   06 1 236 0428

                   06 1 236 0429

                   06 1 787 7487 ( UPC )

                   06 1 788 1596 ( UPC )

   Fax:         06 1 799 2722 ( UPC )

 

   Cím:       1131 Budapest,

                   Kámfor utca 31. a-b

  Postai cím: 1558 Budapest, Pf. 7.

 

   E-Mail:  info @ dialcomp.hu

 

   Nyitvatartás:

   Hétfő - Csütörtök     8-17 ó

   Péntek                    8-15 ó

 

 
Szállítás

Utánvételes csomag: 1295Ft +Áfa
Banki átutalás esetén 895Ft +Áfa
A Magyarországon kívüli kézbesítési díjakról érdeklődjön telefonon!

dpd

Fázisjavító készülékekbe, alacsony induktivitású és kisveszteségű kondenzátor csoportok fojtóval vagy fojtó nélkül történő kapcsolására.A speciálisan kialakított kondenzátor mágneskapcsolók siettetett  zárású segédérintkezővel kapcsolt csillapító ellenállással vannak ellátva, melyek a bekapcsolási áramot jelentősen korlátozzák (≤70xIbe). A kondenzátor mágneskapcsolók érintkezői hegedésbiztosak 200xIbe értékű bekapcsolási áramcsúcsig. Névleges teljesítmény 100kVAr-ig.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Az M4 áramkör megszakítók elsődleges felhasználási területe a három fázisú indukciós motorok védelme, ezért kézi motorindítónak is használható. Névleges áram 0,1A-tól 100A-ig. Rövidzárási megszakító képesség típustól függően 50kA vagy 100kA. Bimetál túlterhelés védelemmel (a terhelő áramnak megfelelően potencióméterrel állítható) és elektromágneses túláram védelemmel (a 13 szorosára van beállítva, így problémamentes motorindítást tesz lehetővé) vannak ellátva. Lakatolható billenő kapcsolós és forgatógombos kivitelben. Széles tartozék választék: segédérintkezők, hibajelzők, kioldók, tokozatok, ajtókuplungok, sínrendszer, DIN-sín adapterek, összekötő modulok.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Az LS egyenáramú szakaszoló kapcsolók alkalmasak a napelemek és a DC / AC inverter kapcsolására. Megbízható kapcsolás valósít meg akár 58A / 1000V-on DC21B alkalmazási kategóriában. Az érintkezők kialakítása és az anyagválasztás garantálja, hogy oxidáció és melegedés nélkül működjön (alacsony működési frekvencia esetén). Az LS kapcsolók 2, 4, 6 vagy 8 érintkezővel rendelkeznek sorban vagy párhuzamosan kapcsolva. A kapcsoló úgy van kialakítva, hogy kézi működtetése nem befolyásolja a kapcsolási sebességet.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Kisfeszültségű elosztószekrényekhez, gépekhez, ipari és lakossági célokra. Előlapos, szerelőlapos ajtókuplungos, Ø22,5mm-es furatos, DIN sínes moduláris és tokozott kivitelben. 3,4,6 és nyolc pólusú kialakítás, lakatolható előlap 20A-tól 160-ig. Moduláris kialakításban 125A-ig, 3 és 4 pólusú átkapcsolók 80A-ig.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Kisfeszültségű elosztószekrényekhez, gépekhez, ipari és lakossági  célokra. Főkapcsolók, leválasztó, váltó és átkapcsolók, csillag-delta átkapcsolók, amper és voltmérő átkapcsolók, VÉSZ-KI és fokozatkapcsolók. Előlapra, szerelőlapra, Ø22,5mm-es furatba, süllyesztve, DIN sínre szerelhető  vagy tokozott kivitelekben. Kulcsos, lakatolható, kuplungos kivitelekben, egyedi lefejtési rajz szerint is.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Kisgépek, légkompresszorok motorjának indítására és termikus védelmére 0,1A-től 32A-ig. Moduláris felépítés, lakatolható idítógomb. Opciók: homlokoldali és oldalsó segédérintkező blokkok, munkaáramú és feszültségcsökkenési kioldók, VÉSZ-KI nyomógomb, IP55 védettségű tokozat por és víz ellen védő gumisapkával, 2-3-4-5 elemes gyűjtősín.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Elosztószekrényekhez, gépekhez, gépi berendezésekhez, egyes fogyasztók, fogyasztó csoportok és motorok kapcsolására. Miniatűr és segéd mágneskapcsolók, három és négypólusú nagyteljesítményű mágneskapcsolók, AC3 1200A / 680kW-ig. Új, megnövelt mechanikai és elektromos szilárdságú K3 mágneskapcsoló család. Egyenáramú KG3 mágneskapcsoló család, mely kis teljesítmény felvétele révén ( 3-4 W ) közvetlenül PLC kimenetről is működtethető. Termikus és mágneses motorvédők villanymotorok védelmére túláram, fáziskimaradás esetén, nehézüzemi alkalmazásokhoz is.

Mágneskapcsolók kiválasztásánál mindig vegyük figyelembe, hogy a hálózati feszültség szabvány szerinti megengedett ingadozását, így mindig megfelelő teljesítménytartalékkal kell a megfelelő mágneskapcsolót kiválasztani! , így pl. 4 kW-os motorhoz nem szabad 4 kW-os mágneskapcsolót választani!

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

45mm-es kivágású installációs elosztószekrényekbe, fűtések, fűtőkábelek, háztartási nagyfogyasztók, nagyteljesítményű világítási hálózatok zajszegény kapcsolására. Egy és kétpólusú mágneskapcsoló 20A és 25A terhelésre egy modul szélességben. Négypólusú mágneskapcsoló 25 - 40 -63A  terhelésre két és három modul szélességben. plombálható kivitelben is.

Moduláris kapcsolók, főkapcsolók 125A-ig, átkapcsolóként 80A-ig.

A kapcsolók, mágneskapcsolók kiválasztásánál mindig vegyük figyelembe, hogy a hálózati feszültség megengedett ingadozása a szabvány szerint +/_10%, így megfelelő teljesítménytartalékkal kell a kiválasztásnál számolni!

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Csillag-delta, pólusváltó és egyéb motorindításhoz 7,5 - 160kW-ig, IP40 nyitott kivitelben, illetve IP54 védettségű lemez vagy IP65 védettségű műanyag tokozatban. Speciális csillag-delta motorindítók hosszú indulási időkre, motorindítók két termikus motorvédővel.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Gépek, berendezések és kisfeszültségű kapcsolószekrények indítási, leállítási, vészleállítási és egyéb vezérlési funkcióinak működtetésére átmérő 22,5mm és 30mm-es furatba. Világító elemek, jelzőlámpák, LED-es kompakt jelzőlámpák üzemállapotok jelzésére. Kulcsos és reteszelt változatok, címketartó és felirati lemezek, tokozott kivitelben is. IP65 és IP67 védettség.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

 

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

<< 1>>