Ipari jelfogók, speciális relék
Elérhetőségünk

   Telefon:   06 1 236 0427

                   06 1 236 0428

                   06 1 236 0429

                   06 1 787 7487 ( UPC )

                   06 1 788 1596 ( UPC )

   Fax:         06 1 799 2722 ( UPC )

 

   Cím:       1131 Budapest,

                   Kámfor utca 31. a-b

  Postai cím: 1558 Budapest, Pf. 7.

 

   E-Mail:  info @ dialcomp.hu

 

   Nyitvatartás:

   Hétfő - Csütörtök     8-17 ó

   Péntek                    8-15 ó

 

 
Szállítás

Utánvételes csomag: 1295Ft +Áfa
Banki átutalás esetén 895Ft +Áfa
A Magyarországon kívüli kézbesítési díjakról érdeklődjön telefonon!

dpd

AC vagy DC kivitelű tekercsekkel. Teszt nyomógomb és mechanikus kapcsolási állapot látjelzéssel ellátva. Azonos címke használható. A nyomógombakkal különböző objektumok (pl.:világítás, zsaluk, stb.) kapcsolása. A vezérlőfeszültség kikapcsolása után a legutolsó kapcsolási állapotban marad. Alkalmas világító (glimm) vagy nem világító nyomógombokhoz. 35 mm-es szerelősínre pattintható. Olasz szabadalom.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

A választható érintkező anyagok és tekercsek sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé. AC, DC, érzékeny DC tekercs (500 mW) vagy bistabil egytekercses változat. Biztonsági leválasztás az EN 50178,EN 60204, EN 60335 szerint a tekercs és az érintkezők között. 6 kV (1,2/50 μs), 8 mm-es légrés és kúszóáramút. 5 mm hosszú csatlakozó lábak megbízható érintkezést adnak a foglalatban. Környezeti hőmérséklet + 85 °C-ig. Foglalatok csavaros vagy húzórugós csatlakozással.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

AC vagy DC kivitelű tekercsekkel. A 2 vagy 4 CO érintkezős és a mechanikus kapcsolási állapot látjelzés alaptartozék. Két féle foglalatba szerelhető típusa van, a NYÁK-ba vagy 35 mm-es sínre. Az utóbbi csavaros vagy húzórugós csatlakozással is kérhető. Európai szabadalom.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

AC vagy DC kivitelű tekercsekkel. Zárható teszt nyomógomb és mechanikus kapcsolási állapot látjelzéssel ellátva. Választható kettős érintkezők. Multifunkciós időrelével alakítható. Csavaros csatlakozású és NYÁK-ba ültethető foglalatban is rendelhető. A kettős érintkezőknél az AgNi érintkezőanyag felülete 5 mikrométer vastagon aranyozott a kis vagy közepes terhelések kapcsolására. Európai szabadalom.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

A Finder 71-es sorozatának ezen terméke számos funkcióval rendelkezik. Többek között lehetőség van feszültség felügyeletre, LED-es állapotjelzésre, analóg beállításra, 100 ms-on belül 500 mintavételre képes jelalaktól függetlenül. Formája lehetőséget nyújt ipari és installációs célra is. Pozitív biztonsági logikával működik, valamint szerelősínre is felhelyezhető.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Figyeli a 3 és 4 vezetékes 3 fázisú rendszer fáziskimaradását,  a fázissorrend hibát illetve 4 vezetékes bekötésnél a nulla meglétét. Figyeli a fázisfeszültséget és a beállitott értéken belüli asszimetriát. (5-30%). Csak helyes állapotnál aktív a kimeneti relé. A fázisfeszültség, valamint a megengedett asszimetria értéke potenciométerrel beállítható. Az asszimetria figyelés valamint a nulla vezető meglétének figyelése DIP-kapcsolóval kikapcsolható. (Ha nincs nulla vezető, a nulla figyelése szükségtelen) Két eltérő késleltetés állítható be, 1sec illetve 5sec. Amennyiben hiba lép fel, a kimeneti relé elenged. A relé csak akkor húz ismét meg, ha a helyes állapot visszaállt.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Figyeli a fáziskimaradást illetve a fázissorrend hibát. Helyes fázissorrendnél a kimeneti relé aktív illetve a sárga színű LED világít. Amennyiben bármelyik fázis kimarad, a kimeneti relé elenged. A relé csak akkor húz ismét meg, ha a helyes állapot visszaállt.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

<< 1>>