Napkollektor vezérlők
Elérhetőségünk

   Telefon:   06 1 236 0427

                   06 1 236 0428

                   06 1 236 0429

                   06 1 787 7487 ( UPC )

                   06 1 788 1596 ( UPC )

   Fax:         06 1 799 2722 ( UPC )

 

   Cím:       1131 Budapest,

                   Kámfor utca 31. a-b

  Postai cím: 1558 Budapest, Pf. 7.

 

   E-Mail:  info @ dialcomp.hu

 

   Nyitvatartás:

   Hétfő - Csütörtök     8-17 ó

   Péntek                    8-15 ó

 

 
Szállítás

Utánvételes csomag: 1295Ft +Áfa
Banki átutalás esetén 895Ft +Áfa
A Magyarországon kívüli kézbesítési díjakról érdeklődjön telefonon!

dpd

Számos esetben a napkollektorhoz kapcsolódó vezérlési feladat túlmutat az egyszerűbb kollektor vezérlő műszerek lehetőségein. A valóságtól nem is elrugaszkodott példa,  egy olyan rendszer, ahol nemcsak egy puffer tartály található, mellyel általában a használati melegvizet állítják elő, hanem egy második is, mely például a fűtés rásegítésben vesz részt. Egy másik, akár az előzővel kombinálható példa a medence járulékos fűtése lehet, mely könnyűszerrel megoldható a szabadon programozható vezérlésekkel. A kor követelményeinek megfelelően a vezérléshez színes, érintőképernyős kijelzőt is tudunk ajánlani, opcionálisan pedig internetes távfelügyelettel is rendelhető, így egy hagyományos böngőszőprogramból távolról is elvégezhető a felügyelet, illetve az esetleges beavatkozás.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Digitális kijelzésű hőfokkülönbség szabályzó, mely nemcsak napkollektoros rendszerben alkalmazható, de egyéb, hőmérséklet különbségen alapuló szabályozási feladatokra is használható. A műszerhez tartozék a két NTC hőmérséklet érzékelő, mely -40 - 120°C tartományban használható. A hőfokkülönbség kapcsoláson felül az eszköz rendelkezik túlfűtés és fagyás elleni védelemmel is. Opcinálisan a műszer RS-485 interfésszel is rendelhető, így felügyeleti rendszerbe integrálható, vagy univerzális kijelzővel összekapcsolható. 

 

 

 

 

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Ingyenes PC alapú felügyeleti és adatgyűjtő program, FullGauge gyártmányú szabályzokhoz, műszerekhez. A műszerek RS-485 vagy Ethernet vonalon csatlakoztathatóak a programhoz, megfelelő átalakító használatával. Több eszköz is csatlakoztatható a programhoz, a csatlakoztatott eszközök maximáis számát az alkalmazott átalakító típusa szabja meg. A helyi programhoz kliens alkalmazás segítségével a világ bármely pontjáról lehetséges a csatlakozás az interneten keresztül Kilens program PC-re, valamint mobiltelefonra is elérhető.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

<< 1>>