Analóg és digitális időrelék, impulzus számlálók
Elérhetőségünk

   Telefon:   06 1 236 0427

                   06 1 236 0428

                   06 1 236 0429

                   06 1 787 7487 ( UPC )

                   06 1 788 1596 ( UPC )

   Fax:         06 1 799 2722 ( UPC )

 

   Cím:       1131 Budapest,

                   Kámfor utca 31. a-b

  Postai cím: 1558 Budapest, Pf. 7.

 

   E-Mail:  info @ dialcomp.hu

 

   Nyitvatartás:

   Hétfő - Csütörtök     8-17 ó

   Péntek                    8-15 ó

 

 
Szállítás

Utánvételes csomag: 1295Ft +Áfa
Banki átutalás esetén 895Ft +Áfa
A Magyarországon kívüli kézbesítési díjakról érdeklődjön telefonon!

dpd

DIN sínes időrelék 17,5mm szélességben, moduláris kialakításban (egy kismegszakító helyet foglal). Egy váltóérintkezős vagy záróérintkezős kivitelek. Választható időtartomány 0,1 másdperc és 24 óra között. LED-es indikátor a tápfeszültség és a relé státusz jelzésére. Csavarhuzó segítségével beállítható 6 üzemmód. 12-240 VAC/DC vagy 24-24VAC/DC tápfeszültséggel működtethető.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

A termék kifutóban van! (Helyette: LC sorozat, közel azonos paraméterekkel)

 

Előlapba szerelhető, univerzális számlálók és időzítők, 48x48 (GE4) vagy72x36 (GE6) méretben, a kívánt üzemmód beállítása a műszer előlapjáról lehetséges, nyomógombok segítségével. Az előlapi mérettől függetlenül mindkét kialakítás elérhető négy illetve hat digites, jól látható LED kijelzővel. A kétsoros kijelzőn egyszerre olvasható az aktuális érték és a beállított érték is, a könnyebb áttekinthetőség kedvéért. Mindegyik típus két bemeneti jelet képes fogadni, mely ideális inkrementális jeladóhoz. A bemenetek PNP és NPN jeleket is képesek fogadni, a kívánt bemeneti típus kapcsolóval kiválasztható.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

 

Előlapba szerelhető, univerzális számlálók és időzítők, több méretben. Minden méretben elérhető négy illetve hat digites verzió, jól látható LED kijelzővel. A kétsoros kijelzőn egyszerre olvasható az aktuális érték és a beállított érték is, a könnyebb áttekinthetőség kedvéért. A kívánt üzemmód és az értékek beállítása a műszer előlapjáról lehetséges, nyomógombok segítségével. Két bemeneti jelet képes fogadni, mely ideális inkrementális jeladóhoz. A bemenet PNP és NPN jeleket is képes fogadni.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Előlapba szerelhető időzítő, 48x48 méretben. A kívánt üzemmód, az időalap és az időzítés beállítása a műszer előlapjáról lehetséges, értékbeállító kapcsolók segítségével. A beállítható időtartomány 0,01 másodperctől 10 óráig állítható. Széles tápfeszültség tartomány: 24-240VAC/DC.   Egy váltóérintkezős jelfogó kimenet, amelyet tíz különböző üzemmód szerint lehet programozni. Az értékbeállító rész felett LCD kijelző segítségével látható az aktuális időzítés állapota.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Előlapba szerelhető vagy ipari relé foglalatba helyezhető időrelék, DIN1/16 méretben. ( 45x45 mm panel kivágás/48x48 mm előlap ) 

A kívánt üzemmód beállítása és az időalap a műszer előlapjáról lehetséges, forgókapcsolók és forgatógomb segítségével. A beállítható időtartomány 0,12 másodperctől 300 óráig állítható. Univerzális tápfeszültség tartomány: 24-240VAC/DC.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Univerzális számláló, időzítő egység, mely cserélhető belső táplálással rendelkezik, így nem szükséges külső tápellátás biztosítása. A megfelelő funkció a kijelzőről kiválasztható, az eszköz 23 különböző funkciót támogat, melyből 15 időzítő, 6 pedig számláló funkció. Továbbá használható, mint fordulatszám mérő (tachométer) vagy frekvencia mérő. A számlálás vagy az időzítés újra indítható az előlapi reset gomb segítségével, de alkalmazható külsö nyomógomb is az érték törlésére, az előlapi gomb működése tiltható. 

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Univerzális számláló időzítő egység, könnyen olvasható LCD kijelzővel, 2 bemenettel, 2 kimenettel. A TCPRO 482 felügyeleti rendszerbe is illeszthető, szabványos Modbus protokoll alakalmazásával, RS-232 vagy RS-485 vonalon. A készülék funkciójának kiválasztása, programozása az előlapi kezelőszervek segítségével lehetséges, vagy egy ingyenes PC-s programmal, csupán néhány kattintással. Az alap kivitel előlapra szerelhető, 48x48mm műszer, de rendelhető kalapsínre szerelhető változatban is. 

 

 

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

88x58mm-es előlapba szerelhető időzítő. Az időzítés beállítása a műszer előlapjáról lehetséges, értékbeállító kapcsolók segítségével. A beállítható időtartomány 0,1 perctől 99,9 percig állítható. Két váltóérintkezős jelfogó kimenet, amelyből az egyik azonnal a másik késleltetve kapcsol. Az értékbeállító rész felett kijelző segítségével látható az aktuális időzítés állapota.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

DIN sínes időrelék 22,5mm szélességben. Egy és két váltóérintkezős kivitelek. Választható időtartomány 0,1 másdperc és 10 óra között. LED-es indikátor a tápfeszültség és a relé státusz jelzésére. DIP kapcsoló segítségével beállítható 8 üzemmód. 24VAC/DC vagy 230VAC tápfeszültséggel működtethető, egyes típusok 24-240VAC/DC tartományban is.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Előlapba szerelhető időzítők, 48x48 méretben. A kívánt üzemmód beállítása és az időalap a műszer előlapjáról lehetséges, forgatógombok segítségével. A beállítható időtartomány 1 másodperctől 1 óráig állítható. Három különböző skálával gyártott időrelé. Széles tápfeszültség tartomány: 24-240VAC/DC. Az időzítés beállítása az előlapon található potencióméter segítségével lehetséges. Két váltóérintkezős jelfogó kimenet.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

<< 1>>