SITRAD PROGRAM
Elérhetőségünk

   Telefon:   06 1 236 0427

                   06 1 236 0428

                   06 1 236 0429

                   06 1 787 7487 ( UPC )

                   06 1 788 1596 ( UPC )

   Fax:         06 1 799 2722 ( UPC )

 

   Cím:       1131 Budapest,

                   Kámfor utca 31. a-b

  Postai cím: 1558 Budapest, Pf. 7.

 

   E-Mail:  info @ dialcomp.hu

 

   Nyitvatartás:

   Hétfő - Csütörtök     8-17 ó

   Péntek                    8-15 ó

 

 
Szállítás

Utánvételes csomag: 1295Ft +Áfa
Banki átutalás esetén 895Ft +Áfa
A Magyarországon kívüli kézbesítési díjakról érdeklődjön telefonon!

dpd

A rendszer nem igényel különösebb számítógépes vagy programozói ismereteket, kezelése könnyen elsajátítható. A program indításkor automatikusan megkeresi a csatlakoztatott műszereket, amennyiben több eszköz is csatlakozik egy számítógéphez, csak arra kell ügyelni, hogy minden eszköz egyedi azonosítóval, címmel rendelkezzen. A szabályzók összes paramétere elérhető és modosítható a program segítségével, így akár a teljes beállítás is elvégezhető. A szabályzók RS-485 vagy Ethernet vonalon csatlakozhatnak a helyi programhoz, melyhez további kliensek csatlakozhatnak hálózaton vagy akár interneten keresztűl. A kilens program elérhető mobiltelefonra is, így akár számítógép nélkül is elérhető a program.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Ingyenes PC alapú felügyeleti és adatgyűjtő program, FullGauge gyártmányú szabályzokhoz, műszerekhez. A műszerek RS-485 vagy Ethernet vonalon csatlakoztathatóak a programhoz, megfelelő átalakító használatával. Több eszköz is csatlakoztatható a programhoz, a csatlakoztatott eszközök maximáis számát az alkalmazott átalakító típusa szabja meg. A helyi programhoz kliens alkalmazás segítségével a világ bármely pontjáról lehetséges a csatlakozás az interneten keresztül Kilens program PC-re, valamint mobiltelefonra is elérhető.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

A Sitrad programhoz számos eszköz csatlakoztatható, melyekkel mérhető a hőmérséklet, hőmérséklet és páratartalom, hőmérséklet különbség vagy akár a háromfázisú rendszer feszültsége. A rendszerhez illeszthető egy speciális I/O bővítő modul, melyen további be és kimeneti pontok találhatóak, melyek felhasználhatóak, mint járulékos kapcsolójelek. A listában található eszközök mindegyike rendelkezik RS-485 kommunikációs prottal, így illeszthetőek a rendszerhez. Mivel a szabályzók a felügyeleti rendszertől függetlenül üzemelnek, ezért a PC esetleges meghibásodása esetén is külön-külön működőképesek maradnak az eszközök. Kommunikációs kiegészítő modulok is elérhetőek, mint például a vezeték nélküli (rádiofrekvenciás) átalakító, vagy Ethernet / RS-485 átalakító.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

<< 1>>