Kommunikációs protokoll átalakítók
Elérhetőségünk

   Telefon:   06 1 236 0427

                   06 1 236 0428

                   06 1 236 0429

                   06 1 787 7487 ( UPC )

                   06 1 788 1596 ( UPC )

   Fax:         06 1 799 2722 ( UPC )

 

   Cím:       1131 Budapest,

                   Kámfor utca 31. a-b

  Postai cím: 1558 Budapest, Pf. 7.

 

   E-Mail:  info @ dialcomp.hu

 

   Nyitvatartás:

   Hétfő - Csütörtök     8-17 ó

   Péntek                    8-15 ó

 

 
Szállítás

Utánvételes csomag: 1295Ft +Áfa
Banki átutalás esetén 895Ft +Áfa
A Magyarországon kívüli kézbesítési díjakról érdeklődjön telefonon!

dpd

Az AF-SR-USB egy kalapsínre szerelhető, ipari kivitelü USB-RS232 átalakító. Számos eszköz programozása, paraméterezése tőrténik még a mai napig is soros vonalon keresztűl, a piacon kapható, jellemzően hordozható számítógépek nem rendelkeznek RS-232 (soros) vonalla, ezért szükséges az átalakító használata. Az átalakító kalapsínre szerelhető, így könnyen elhelyezhető a kapcsolószekrényben, legyen szó hibakeresésről vagy állandó kommunikációról. A státuszjelző LED-ek felhasználhatóak a hibakeresés során, mindkét irányt, tehát az adást és a vételt is jelzik.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Az AirGate-Modbus olyan kommunikációs átalakító eszköz, mely az RS485 Modbus protokoll vezeték nélküli adatátvitelét teszi lehetővé az IEEE 802.15.4 szabványnak megfelelően. Az átalakító paraméterezése a számítógép USB portjáról végezhető el, díjmentes programmal, a mellékelt kábel segítségével, a beállítás során négyféle működési mód választható: RS485 Master, RS485 Slave, USB Master, Multi Master. Az AirGate-Modbus számos esetben nyújthat segítséget, ahol költséges, vagy nem lehetséges a kommunikációs vezetékezés kiépítése.

 

 

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

A CV-300 egy univerzális RS-232 - RS485/RS422 jelátalakító, galvanikusan leválasztott kommunikációval. Legelterjedtebb alkalmazási területe a soros vonallal rendelkező vezérlések RS-485/RS-422 buszrendszerhez illesztése. Az átviteli paraméterek beállítása DIP kapcsoló segítségével tőrténik, a státuszjelző LED-ek pedig az esetleges kommunikációs  hiba diagnosztizálását teszik lehetővé. Rendelkezik beépített lezáró ellenállással, mely szükség esetén kapcsolóval bekapcsolható. Külső tápellátást igényel, a dugasz tápegység tartozéka az eszköznek., így nem szükséges további járulékos alkatrész megvásárlása.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Az Meter-Bus vagy rövidebben M-Bus kommunikációt elsősorban fogyasztásmérők, hőmennyiségmérők esetén alkalmazzák. Az M-Bus Modbus átalakító maximálisan 8 mérőt képes kezelni, és a kiválasztott paramétereket RS-485 vonalon, Modbus RTU protokollal továbbítja. A Modbus protokollnak köszönhetően akár közvetlenül adatgyűjtőhöz, vagy akár PLC-hez is csatlakoztathatók az M-Bus kommunikációt használó mérőműszerek. Az átalakító rendelhető RS232 vagy RS485 kommunikációs vonallal. Az RS-485 kommunikációs buszra több M-bus Modbus konverter is csatlakoztatható, hiszen mindegyik egyedileg címezhető. A paraméterezéshez ingyenes PC alapú program tartozik, melyben a kommunikációs beállításokon felül az adatok összerendelése is elvégezhető.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Az USB-i485 egy galvanikusan leválasztott USB RS-485 / RS422 átalakító. A leválasztásnak köszönhetően a számítógép USB portja biztonságban van a kommunikácisó vonal felöl érkező potenciál különbség vagy esetleges túlfeszültségek ellen. A státusz jelző LED-ek vizuális visszajelzést adnak a kommunikáció irányáról (adás és vétel) , mely hasznos lehet hibakeresés esetén. Két vagy négy vezetékes kommunikációt is támogat, négy vezetékesen maximálisan 32 eszköz csatlakozatására alkalmas, két vezetékes esetben pedig maximálisan 64 eszköz fogadása lehetséges. Az átalakító külön tápellátást nem igényel, a működéséhez szükséges feszültséget az USB port biztosítja.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

<< 1>>