MÉRÉSI ADATGYÜJTŐK
Elérhetőségünk

   Telefon:   06 1 236 0427

                   06 1 236 0428

                   06 1 236 0429

                   06 1 787 7487 ( UPC )

                   06 1 788 1596 ( UPC )

   Fax:         06 1 799 2722 ( UPC )

 

   Cím:       1131 Budapest,

                   Kámfor utca 31. a-b

  Postai cím: 1558 Budapest, Pf. 7.

 

   E-Mail:  info @ dialcomp.hu

 

   Nyitvatartás:

   Hétfő - Csütörtök     8-17 ó

   Péntek                    8-15 ó

 

 
Szállítás

Utánvételes csomag: 1295Ft +Áfa
Banki átutalás esetén 895Ft +Áfa
A Magyarországon kívüli kézbesítési díjakról érdeklődjön telefonon!

dpd

8 analóg bemenet, 2 jelfogós kimenet és 8 digitális port, mely beállítható, mint be vagy kimenet jellemzi a FieldLogger adatgyűjtőt. Az adatgyűjtő 512kByte belső memóriája tovább bővíthető SD kártyával, akár 16GB méretig is. A csatorna szám is a tovább bővíthető, 64 külső csatornával, melyeket Modbus RTU prokollal képes az eszköz kiolvasni, RS-485 vonalon. Továbbá 100 virtuális matematikai csatorna is létrehozható, melyek a mért jellemzőkkel, legyenek azok az eszköz saját bemenetei vagy külső csatornák, végezhetnek megadott matematikai műveletet. Rendelkezik Ethernet csatlakozóval is, melyen csatlakozni lehet a beépített webszerverhez, FTP szerverhez, illetve E-mail üzenetek küldése is lehetséges. Az adatok kiolvasása és az adatgyűjtő beállítása ingyenes PC alapú programmal lehetséges USB porton vagy Ethernet hálózaton keresztűl.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

A GR-100 grafikus adatgyűjtő komplex megoldást nyújt adatgyűjtési és megjelenítési feladatok megoldására. Nincs szükség többé távoli számítógépre a gyűjtött adatok megjelenítésére, az elvégezhető a beépített színes LCD kijelző segítéségével. Az adatok tárolására nagy kapacitású SD memória kártya használható.  Az adatgyűjtő 6 vagy 12 programozható bemenettel rendelhető, számítógépes kapcsolattal USB vagy RS232/RS485 vonalon keresztűl, ingyenes kommunikációs programmal

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

1 vagy 2 csatornás OFFLINE adatgyűjtő,  számítógép segítségével felhasználóbarát program segítségével programozható. Hőelemeket, ellenálláshőmérőket, valamint áram és feszültség bemeneteket képes fogadni. Használat közben külső tápellátást nem igényel, a beépített Lítium elem hosszú üzemidőt biztosít. Az adatokatk belső memóriában tárolja, nem igényel állandó számítógépes kapcsolatot. Csak a gyűjtött adatok kiolvasásához és a beállításhoz szükséges PC, egyébként az adatgyűjtő külső tápellátást sem igényel.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

A LogBox Connect adatgyűjtők vezeték nélküli kommunikációval továbbítják az adatokat, akár külső tápellátás nélkül is. A beépített memória 140 000 mérési pont tárolására elegendő és akár vezeték nélküli adatkiolvasást is biztosít, vagy automatikus. Az univerzális analóg bemenetek számos szabványos analóg jelet képesek fogadni, mint pl. ellenálláshőmérő(PT100), hőelemek 0-10V, 4-20mA A beállítás és az adatletöltés ingyenes mobil alkalmazásból vagy PC-ről (Micro USB) végezhető el. 


LogBox BLE - memóriás adatgyűjtő Bluetooth interfésszel
LogBox Wifi -  memóriás adatgyűjtő Wifi interfésszel
LogBox 3G - memóriás adatgyűjtő 3G mobil adatkapcsolattal, opcionálisan GPS vevővel

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

A LogBox-RHT beépített hőmérséklet és páratartalom érzékelővel rendelkező Off-line adatgyűjtő. Az LCD kijelzővel rendelkező modellek esetében a pillanatnyi és a maximális hőmérsékletek a kijelzőről leolvashatóak. Használat közben külső tápellátást nem igényel, a beépített Lítium elem hosszú üzemidőt biztosít.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Az Maxthermo R sorozatú mérési adatgyűjtő, elsősorban OFF-LINE adatgyűjtésre használható. A beépített belső érzékelő mellett egy külső érzékelő is csatlakoztatható az eszközhöz, amely alaptartozék, így 2 csatornás adatgyűjtőként is használható. A rögzített adatok abban az esetben sem vesznek el, ha szükségessé válik az elem cseréje. Az eszköz memóriája körülbelül 10 000 mérési pont rögzítésére alkalmas csatornánként, a rögzített adatok kiolvasása, illetve az aktuális adatok monitorozása mini USB csatlakozón keresztűl tőrténik, mely szintén az eszköz tarozéka.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

A myPCLab egy kisméretű adatgyűjtő eszköz, mely PC –re csatlakoztatható az USB porton keresztül. Két univerzális analóg és egy digitális bemenetet képes rögzíteni, kiválóan alkalmas on-line adatrögzítési célokra. Használat közben külső tápellátást nem igényel. Bemenetére hőelemek, ellenálléshőmérők csatlakoztathatók, valamint szabványos feszültség és áram jeleket is képes feldolgozni. Beépített környezeti hőmérséklet mérő szenzorral rendelkezik. Az adatok gyűjtésére és a megjelenítésre ingyenes PC program használható.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Ingyenes PC alapú felügyeleti és adatgyűjtő program, FullGauge gyártmányú szabályzokhoz, műszerekhez. A műszerek RS-485 vagy Ethernet vonalon csatlakoztathatóak a programhoz, megfelelő átalakító használatával. Több eszköz is csatlakoztatható a programhoz, a csatlakoztatott eszközök maximáis számát az alkalmazott átalakító típusa szabja meg. A helyi programhoz kliens alkalmazás segítségével a világ bármely pontjáról lehetséges a csatlakozás az interneten keresztül Kilens program PC-re, valamint mobiltelefonra is elérhető.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

A TagTemp egy rendkívűl kis méretű adatgyűjtő, IP 67 védettséggel, mely a hőmérséklet mintavételezésére, rögzítésére szolgál. Beépített szenzor segítségével rögzíti a mért értékekeket. Nem igényel külső tápforrást, a használt elemek maximális élettartama 5 év. Beépített valós idejü órával rendelkezik. Számítógépes kapcsolat akár PALM-OS operációs rendszerrel is IR (infra) porton keresztül. Az eszköz készletben is kapható, a készlet 2 db adatgyűjtőt, USB-IR átalakítot valamint a szoftvert tartalmazza. 

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

<< 1>>