HIQUEL PLC RENDSZEREK
Elérhetőségünk

   Telefon:   06 1 236 0427

                   06 1 236 0428

                   06 1 236 0429

                   06 1 787 7487 ( UPC )

                   06 1 788 1596 ( UPC )

   Fax:         06 1 799 2722 ( UPC )

 

   Cím:       1131 Budapest,

                   Kámfor utca 31. a-b

  Postai cím: 1558 Budapest, Pf. 7.

 

   E-Mail:  info @ dialcomp.hu

 

   Nyitvatartás:

   Hétfő - Csütörtök     8-17 ó

   Péntek                    8-15 ó

 

 
Szállítás

Utánvételes csomag: 1295Ft +Áfa
Banki átutalás esetén 895Ft +Áfa
A Magyarországon kívüli kézbesítési díjakról érdeklődjön telefonon!

dpd

A HI-86 MINIMODUL a Boom, Hiquel és Resi cégek összefogásának eredménye, az elsõ terméke egy új sorozatnak, mely a rést hivatott betölteni az egyszerû és programozható idõrelék, valamint a részben speciális feladatokat ellátó, mint analóg bemenetek kezelése, aritmetikai funkciók, stb., mini PLC-k között.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Az SLS-500 főmodulhoz 32 kiegészítő modul csatlakoztatható, centrálisan vagyis közvetlenül egymás mellé, vagy decentrálisan CAT-5 kábelen keresztűl, így kiépíthető az igényeknek legmegfelelőbb rendszer, ahol a centrális és decentrális modulok akár vegyesen is kombinálhatóak. A legtöbb kiegészítő modul előlapján található egy, a programban szabadon paraméterezhető potenciométer. Kiegészítő modulok széles választékban elérhetőek, a digitális be és kimeneti modulokon felül analóg (0-10V, 4-20mA) be és kimeneti modulok, hőmérséklet bemenetek (PT100 vagy PT1000). Szobatermosztát modul is csatlakoztatható a Hiquel rendszerhez, melyre négy szobatermosztátot képes kezelni, kommunikációs vonalon. 

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Az osztrák gyármányú Hiquel SLS-500 PLC családja ideális választás moduláris automatizálási rendszer kialakításához. Kifejezetten épületautomatizáláshoz illeszkedő modulokka, mint a 4 bementü PT1000 modul vagy analóg be és kimenetü (akár vegyesen is) modulok. A rendszer felhasználhatóságát növeli a típusonként kétféle modul kialakítás, centrális és decentrális csatlakozási lehetőséggel. A centrális csatlakozással rendelkező kiegészítő modulok közvetlenül egymás mellé sorolhatóak a kapcsolószekrénybe. A decentrális kialakításúak pedig kábel segítségével csatlakoztathatóak egymáshoz, a két modul közötti távolság elérheti a 100 métert. A centrális és decentrális modulok akár egy rendszeren belül is kombinálhatóak. Az SLS-500 vezérlő programozói környezete ingyenes, Microsoft Power Point alatt futtatható   amely szimulációs lehetőséggel is rendelkezik, így az eszköz nélkül is kipróbálható az elkészített program. 

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

A Hiquel Solution SLS (Smart Logic System) egyike a Hiquel új generációs termékeinek. AZ SLS-t arra tervezték, hogy áthidalja az alacsony árfekvésű vezérlő modulok és a speciális mini PLC-k közötti rést, így olyan feladatok ellátására alkalmas, mint időrelék, számláló és időmérő funkciók, elektronikus rendszerek komplex valós idejű vezérlése.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Az SLS-86 főmodulhoz 10 féle kiegészítő modul csatlakoztatható, centrálisan vagyis közvetlenül egymás mellé, vagy decentrálisan CAT-5 kábelen keresztűl, így kiépíthető az igényeknek legmegfelelőbb rendszer, ahol a centrális és decentrális modulok akár vegyesen is kombinálhatóak. A legtöbb kiegészítő modul előlapján található egy, a programban szabadon paraméterezhető potenciométer. Kiegészítő modulok széles választékban elérhetőek, a digitális be és kimeneti modulokon felül analóg (0-10V, 4-20mA) be és kimeneti modulok, hőmérséklet bemenetek (PT100 vagy PT1000). Szobatermosztát modul is csatlakoztatható a Hiquel rendszerhez, melyre négy szobatermosztátot képes kezelni, kommunikációs vonalon. 

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

A Hiquel SLS-86-R SMS Master Siemens M20, TC35, vagy Westermo GS-1 GSM modullal SMS-en keresztüli távfelügyeletet biztosít, legyen szó analóg vagy digitális jelek vizsgálatáról.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

A Term4 4 sor x 20 karakteres kezelőpanel az SLS-500 központi egységhez csatlakoztatható. Segítségével adatokat, értékeket lehet megváltoztatni, hibaüzeneteket, változókat, mért értékeket lehet megjeleníteni. Megfelelő menürendszer kialakításával felhasználóbarát ember-gép kapcsolatot lehet megvalósítani.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

<< 1>>