Napkollektor vezérlők
Elérhetőségünk

   Telefon:   06 1 236 0427

                   06 1 236 0428

                   06 1 236 0429

                   06 1 787 7487 ( UPC )

                   06 1 788 1596 ( UPC )

   Fax:         06 1 799 2722 ( UPC )

   Cím:       1131 Budapest,

                   Kámfor utca 31. a-b

  Postai cím: 1558 Budapest, Pf. 7.

   E-Mail:    info@dialcomp.hu

   Nyitvatartás:

   Hétfő - Csütörtök     8-17 ó

   Péntek                    8-15 ó


Szállítás

Utánvételes csomag: 1295Ft +Áfa
Banki átutalás esetén 895Ft +Áfa
A Magyarországon kívüli kézbesítési díjakról érdeklődjön telefonon!

dpd

Számos esetben a napkollektorhoz kapcsolódó vezérlési feladat túlmutat az egyszerűbb kollektor vezérlő műszerek lehetőségein. A valóságtól nem is elrugaszkodott példa,  egy olyan rendszer, ahol nemcsak egy puffer tartály található, mellyel általában a használati melegvizet állítják elő, hanem egy második is, mely például a fűtés rásegítésben vesz részt. Egy másik, akár az előzővel kombinálható példa a medence járulékos fűtése lehet, mely könnyűszerrel megoldható a szabadon programozható vezérlésekkel. A kor követelményeinek megfelelően a vezérléshez színes, érintőképernyős kijelzőt is tudunk ajánlani, opcionálisan pedig internetes távfelügyelettel is rendelhető, így egy hagyományos böngőszőprogramból távolról is elvégezhető a felügyelet, illetve az esetleges beavatkozás.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

A Microsol hőfokkülönbség szabályzó a keringető szivattyú vezérlését látja el napkollektoros rendszerekben, de előnyösen alkalmazható egyéb, hőfokkülönbségen alapuló szabályozási feladatokra is. A napenergia hiánya esetén kiegészítő fűtések (gáz, hőszivattyú, villany) kapcsolására is alkalmas. Uszodatechnikai alkalmazásnál a beépített napi kapcsolóóra a homokszűrők ciklikus kapcsolását végezheti. A szabályzót személyi számítógéppel összekapcsolva RS-485 vonalon keresztűl, internetes távfelügyeletre is lehetőség van.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Digitális kijelzésű hőfokkülönbség szabályzó, mely nemcsak napkollektoros rendszerben alkalmazható, de egyéb, hőmérséklet különbségen alapuló szabályozási feladatokra is használható. A műszerhez tartozék a két NTC hőmérséklet érzékelő, mely -40 - 120°C tartományban használható. A hőfokkülönbség kapcsoláson felül az eszköz rendelkezik túlfűtés és fagyás elleni védelemmel is. Opcinálisan a műszer RS-485 interfésszel is rendelhető, így felügyeleti rendszerbe integrálható, vagy univerzális kijelzővel összekapcsolható. 

 

 

 

 

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Ingyenes PC alapú felügyeleti és adatgyűjtő program, FullGauge gyártmányú szabályzokhoz, műszerekhez. A műszerek RS-485 vagy Ethernet vonalon csatlakoztathatóak a programhoz, megfelelő átalakító használatával. Több eszköz is csatlakoztatható a programhoz, a csatlakoztatott eszközök maximáis számát az alkalmazott átalakító típusa szabja meg. A helyi programhoz kliens alkalmazás segítségével a világ bármely pontjáról lehetséges a csatlakozás az interneten keresztül Kilens program PC-re, valamint mobiltelefonra is elérhető.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

<< 1>>