Elérhetőségünk

   Telefon:   06 1 236 0427

                   06 1 236 0428

                   06 1 236 0429

                   06 1 787 7487 ( UPC )

                   06 1 788 1596 ( UPC )

   Fax:         06 1 799 2722 ( UPC )

   Cím:       1131 Budapest,

                   Kámfor utca 31.

  Postai cím: 1558 Budapest, Pf. 7.

   E-Mail:    info@dialcomp.hu

   Nyitvatartás:

   Hétfő - Csütörtök     8-17 ó

   Péntek                    8-15 ó


Szállítás

Utánvételes csomag: 1295Ft +Áfa
Banki átutalás esetén 895Ft +Áfa
A Magyarországon kívüli kézbesítési díjakról érdeklődjön telefonon!

dpd

Számos esetben a napkollektorhoz kapcsolódó vezérlési feladat túlmutat az egyszerűbb kollektor vezérlő műszerek lehetőségein. A valóságtól nem is elrugaszkodott példa,  egy olyan rendszer, ahol nemcsak egy puffer tartály található, mellyel általában a használati melegvizet állítják elő, hanem egy második is, mely például a fűtés rásegítésben vesz részt. Egy másik, akár az előzővel kombinálható példa a medence járulékos fűtése lehet, mely könnyűszerrel megoldható a szabadon programozható vezérlésekkel. A kor követelményeinek megfelelően a vezérléshez színes, érintőképernyős kijelzőt is tudunk ajánlani, opcionálisan pedig internetes távfelügyelettel is rendelhető, így egy hagyományos böngőszőprogramból távolról is elvégezhető a felügyelet, illetve az esetleges beavatkozás.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

A Microsol hőfokkülönbség szabályzó a keringető szivattyú vezérlését látja el napkollektoros rendszerekben, de előnyösen alkalmazható egyéb, hőfokkülönbségen alapuló szabályozási feladatokra is. A napenergia hiánya esetén kiegészítő fűtések (gáz, hőszivattyú, villany) kapcsolására is alkalmas. Uszodatechnikai alkalmazásnál a beépített napi kapcsolóóra a homokszűrők ciklikus kapcsolását végezheti. A szabályzót személyi számítógéppel összekapcsolva RS-485 vonalon keresztűl, internetes távfelügyeletre is lehetőség van.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

A MICROSOL Advanced SWP egy hőfokkülönbség szabályzó műszer, mely elsődlegesen napkollektoros rendszerekben használható a keringető szivattyú vezérlésére. Természetesen egyéb, hőfokkülönbségen alapuló rendszerek vezérlésére is alkalmazható, a szabályzóhoz a két hőmérséklet érzékelő alaptartozék. A szabályzóban megtalálható a túlmelegedés elleni védelem, mely használatával növelhető a komfortérzet (nem lesz túl meleg a fürdővíz vagy a medence vize), illetve a fagyásgátló funkció, a rendszerelemek védelmére. Nagyméretű, háttérvilágítással rendelkező,  2.75" informatív LCD kijelzőn, grafikus ábrán megtekinthető a rendszer aktuális állapota. 

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Digitális kijelzésű hőfokkülönbség szabályzó, mely nemcsak napkollektoros rendszerben alkalmazható, de egyéb, hőmérséklet különbségen alapuló szabályozási feladatokra is használható. A műszerhez tartozék a két NTC hőmérséklet érzékelő, mely -40 - 120°C tartományban használható. A hőfokkülönbség kapcsoláson felül az eszköz rendelkezik túlfűtés és fagyás elleni védelemmel is. Opcinálisan a műszer RS-485 interfésszel is rendelhető, így felügyeleti rendszerbe integrálható, vagy univerzális kijelzővel összekapcsolható. 

 

 

 

 

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

Ingyenes PC alapú felügyeleti és adatgyűjtő program, FullGauge gyártmányú szabályzokhoz, műszerekhez. A műszerek RS-485 vagy Ethernet vonalon csatlakoztathatóak a programhoz, megfelelő átalakító használatával. Több eszköz is csatlakoztatható a programhoz, a csatlakoztatott eszközök maximáis számát az alkalmazott átalakító típusa szabja meg. A helyi programhoz kliens alkalmazás segítségével a világ bármely pontjáról lehetséges a csatlakozás az interneten keresztül Kilens program PC-re, valamint mobiltelefonra is elérhető.

Az ajánlatkérés bejelentkezés után érhető el

<< 1>>