Dial-Comp Kft.
Elérhetőségünk

   Telefon:   06 1 236 0427

                   06 1 236 0428

                   06 1 236 0429

                   06 1 787 7487 ( UPC )

                   06 1 788 1596 ( UPC )

   Fax:         06 1 799 2722 ( UPC )

   Cím:       1131 Budapest,

                   Kámfor utca 31. a-b

  Postai cím: 1558 Budapest, Pf. 7.

   E-Mail:    info@dialcomp.hu

   Nyitvatartás:

   Hétfő - Csütörtök     8-17 ó

   Péntek                    8-15 ó


Szállítás

Utánvételes csomag: 1295Ft +Áfa
Banki átutalás esetén 895Ft +Áfa
A Magyarországon kívüli kézbesítési díjakról érdeklődjön telefonon!

dpd

B&R compact-S CPU család: kis méret nagy teljesítménnyel

Újdonság a B&R kínálatában a Compact-S PLC család, mely a szükséges kiegészítőkkel együtt mindösszesen 37,5mm széles. A kis méret ellenére gyors programvégrehajtást tesz lehetővé, leggyorsabb ciklusidő akár 4ms-tól egészen 400µs-ig állítható. A központi egységből nem hiányozhatnak a megszokott beépített szolgáltatások, mint a VNC szerver, Webszerver, FTP kliens/szerver stb. A két USB portnak köszönhetően akár adatgyűjtési feladatok elvégzésére is alkalmas. Az Ethernet Powerlink interfésszel rendelkező típusok alkalmasak az Acopos termékcsalád hajtásszabályzóinak kezelésére, így mozgásvezérlőnek is alkalmazhatók.

X20CP0410
Központi egység a működéshez szükséges kiegészítőkkel
Bevezető ára: 87 220,- +Áfa

Termékcsalád adatlap ->

1

teljes hír »

Az energia megtakarításának első lépése: a precíz, megbízható mérés.

Legyen szó akár ipari telephely energia menedzsmentjéről vagy épület automatizálásról. 
Az osztrák B&R vállalat X20 moduláris PLC családjának új tagjaként megjelentek az X20AP31 modulok, melyek segítségével nagy pontossággal mérhetők az épületek vagy ipari létesítmények egy, két vagy három fázisú elektromos hálózatának fontos jellemzői. Használatával mérhetővé válik a hatásos, a meddő és a látszólagos teljesítmény értéke is, az energia fogyasztás fázisonként és külön-külön is, valamint a pontos hálózati frekvencia. A modul nem csak B&R központi egységhez kapcsolható, de buszillesztő segítségével más gyártó rendszereivel is használható. Jelenleg elérhető illesztőmodulok: CANopen, DeviceNet, Profibus DP, Profinet, CAN I/O, Ethernet Powerlink, Modbus TCP, Ethernet IP, EtherCat.  

 

További információ ->>

Angol nyelvű leírás/ műszaki adatok ->>

A modul, megfelelő bekötés esetén, a nullvezetőn folyó áram mérésére is használható. A fázist vagy fázisokat közvetlenül a modulba kell csatlakoztatni a feszültség mérés céljából, az áramot pedig áramváltón keresztül méri, melynek szekunder árama 20mA, 1A, vagy 5A lehet, 65A primer áram értékig az átszámítást a modul maga elvégzi, ennél nagyobb érték esetén erről az alkalmazásban kell gondoskodni. A hálózati frekvencia mérésének felbontása 0.01 Hz, a 45 – 65Hz tartományban, a feszültség és áram mérése pedig a 31. harmonikusig lehetséges, mindezek mérése a hálózat analízise szempontjából kulcsfontosságú.

 

A szükséges számításokat a modul saját maga végzi, nem terheli a központi egységet, így akár a kisebb teljesítményű kompakt központi egységgel is használható. A modul nem csak B&R központi egységhez kapcsolható, de buszillesztő segítségével más gyártó rendszereivel is használható. Jelenleg elérhető buszmodulok: CANopen, DeviceNet, Profibus DP, Profinet, CAN I/O, Ethernet Powerlink, Modbus TCP, Ethernet IP, EtherCat.  

teljes hír »

Webes megjelenítés B&R kompakt CPU-val

Napjainkban egyre több alkalmazás esetén elvárás a webes megjelenítés, ahol a felhasználó egy hagyományos böngésző programból betekinthet, vagy akár beavatkozhat a vezérlésbe. Így a szükséges adatok a világ bármely pontjáról elérhetők, akár egy internet kapcsolattal rendelkező telefonról is. Jól használható épület automatizáláshoz, de akár egy ipari berendezés távoli felügyeleténél is megállja a helyét.

 

teljes hír »